Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar ve Çukur’dan sonra Salih Kalyon’un yeni dizi anlaşması!

Şevkat Yerimdar ve Çukur’dan sonra Salih Kalyon’un yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 74 yaşındaki usta aktör Salih Kalyon birçok yapımda rol aldı ve izleyicilerin aklında da birçok farklı karakter ile kaldı. En çok da Bizimkiler dizisinde Sedat ve Ezel dizisinde ise Serdar olarak akıllara yazıldı.

Son dönemde dizilerden uzakta kalan Salih Kalyon, 2017-2018 sezonunda Şevkat Yerimdar’da Cevdet Uçar karakterini canlandırmıştı. Usta aktör ardından 2019 yılında Çukur dizisinde Yavuz karakteri ile 6 bölüm konuk oyuncu olarak bulundu.

2020 yılında 9 bölümlük Vodafone TV’ye özel çekilen Kafa Doktoru dizisinde görünen Salih Kalyon, 2020-2021 sezonunda ise iddialı bir dizinin kadrosuna dahil oldu.

Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’yu buluşturan İyi Aile Babası isimli dizide usta aktör de yer alıyor… Taygun Güneyer’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Hakan Algül yapacak.

Çağlar Çorumlu’nun Güldür Güldür Show’a devam edip etmeyeceği merak konusu. Ayrıca Şebnem Bozoklu’da atv’nin iptal ettiği Gel Dese Aşk’ta kısa bir deneyim yaşadıktan sonra yeni dizisiyle ekranda yerini alacak.