Ana sayfa Dizi Haberleri Şevket Çoruh’un ayrılık iddiasıyla gündeme gelen Arka Sokaklar’ın yeni oyuncuları belli oldu!

Şevket Çoruh’un ayrılık iddiasıyla gündeme gelen Arka Sokaklar’ın yeni oyuncuları belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de 16 yıldır izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar çok yakında yeni sezonu için sete çıkacak. Dizi geçen hafta en eski oyuncularından Şevket Çoruh’un ayrıldığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Ancak bunun doğru olmadığı da ortaya çıkmıştı. Arka Sokaklar, bu hafta da beş yeni oyuncusuyla konuşuluyor.

Erler Film tarafından çekilen ve eylül ayında 17. sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde heyecan yine dorukta. Cuma akşamları izleyiciyle buluşan ve reytinglerde başarıyı elden bırakmayan dizi yeni sezon öncesi yine yeni oyuncularıyla gündemde.

Bugüne kadar birçok oyuncunun rol aldığı, kimilerinin ayrıldığı kimilerinin ise 16 yıldır devam ettiği Arka Sokaklar yeni sezona yine bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Geçen sezon çok sevilen oyuncularının ayrılığıyla gündeme gelen Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda beş yeni oyuncu olacak.

Şevket Çoruh’un ayrılık iddiasıyla gündeme gelen Arka Sokaklar’ın yeni oyuncuları belli oldu! 7

Buna göre genç oyuncular Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova Arka Sokaklar’ın yeni kahramanları olarak karşımıza çıkacak. Cansın Çekili, Komiser Ayşe Arıcan karakterine, Batuhan Ekşi Komiser Yavuz Aslan karakterineSebahat Kumaş ise Komiser Yardımcısı Nurcan karakterine hayat verecek. Ayrıca, Cem Uçan Kadem, Nuray Hüseynova ise Amina karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz yıl Arka Sokaklar’da çok uzun süredir rol alan Yüsra Geyik ve Onur Bay da diziye veda etmişti. 16. Sezon sonumda ise Ela Yörüklü ile Yiğitcan Ergin diziye veda eden isimler oldu.