Ana sayfa Dizi Haberleri Sevmek Zamanı dizisi final yaptı, İlhan Şen twitter’da gündem oldu!

Sevmek Zamanı dizisi final yaptı, İlhan Şen twitter’da gündem oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri yavaş yavaş fire vermeye başladı! Atv’nin Sevmek Zamanı dizisi, en erken finali yapan yaz dizisi oldu! Ekrana gelmeden önce özellikle İlhan Şen’in başrolde yer alıyor olması, hayranlarının dikkatini çekmişti. Şen, geçtiğimiz yaz başlayan romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’da Burcu Özberk ile oynamış ve bu tür dizilerdeki başarısını ortaya koymuştu. Hayran sayısını çoğaltan oyuncunun Sevmek Zamanı dizisinde Deniz Işın ile partner olmaları da ilgiyle karşılanmıştı.

Fakat beklenilen olmadı ve Sevmek Zamanı dizisi, yaz ekranında başarılı bir süreç izleyemedi! Reytingleri beklentilerin altında kalınca da kanal diziyi bitirme kararı aldı. Sevmek Zamanı dizisini, İlhan Şen hayranları da kurtaramadı!

Özellikle oyuncunun yoğun bir şekilde yabancı hayranlarından gelen paylaşımlar, dizinin final gecesine damgasını vuran bir gelişme oldu sosyal medyada. Firuze ve Kağan karakterlerine hayat veren Deniz Işın ve İlhan Şen birlikteliği, ekrana geldiği hızla gitti!

Diziyi takip edenler için durum tabi ki can sıkıcıydı! Fakat kanal açısından bakıldığında, maliyetleri karşılayamayan yapımların yayında kalması artık çok zor! Sevmek Zamanı dizisinin başına gelen de aynen bu durumdu!

Sevmek Zamanı dizisi final yaptı, İlhan Şen twitter'da gündem oldu! 9

Dizideki partnerliklerini kimi izleyiciler çok beğense de Sevmek Zamanı dizisinin hikayesi bir şekilde tutmadı, beklentilerin altında kaldı! Sosyal medyada dizinin takipçileri, “Sevmek Zamanı Final Olmasın” etiketi oluşturarak destek vermek istediler dizilerine ancak 18 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanan 5. bölüm ile dizi final yaptı!

Bu arada dizinin final bölümü yayınlanırken twitter’da yaşanan bir gelişme ise dikkat çekiciydi. İlhan Şen’in yerli ve yabancı hayranları, oyuncuya destek kampanyası başlattı adeta! ilhan Şen için “Yolun açık olsun İlhan Şen’ etiketi ile pek çok paylaşım yapıldı.

Sevmek Zamanı dizisi final yaptı, İlhan Şen twitter'da gündem oldu! 10

Diziden çok İlhan Şen’in isminin ön plana çıkması, Sevmek Zamanı final bölümü yayınlandığı gece oyuncuya yapılan bu destek ve tezahürat, büyük yankı buldu sosyal medyada. Kısa sürede gündeme gelen etikete yapılan binlerce yorum arasında yabancı hayranların mesajlarının da çokluğu gözlerden kaçmadı…

Sevmek Zamanı dizisi final yaptı, İlhan Şen twitter'da gündem oldu! 11