Ana sayfa Sosyal Medya Aman Halit Can görmesin! Eda Ece, minik yeğeniyle öyle bir poz verdi ki görmeniz lazım…

Aman Halit Can görmesin! Eda Ece, minik yeğeniyle öyle bir poz verdi ki görmeniz lazım…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, şüphesiz Eda Ece’nin kariyerinde çok kıymetli bir yerde duracak her zaman. Oyuncu, bugüne kadar rol aldığı yapımlardan sonra, tam 5 sezondur ekrana geldiği Yıldız karakteri ile adeta fenomen oldu! Ece, Yıldız’ı iyice karikatürize ettiği oyunculuğu ile beğeni toplarken, dizinin setine 40 günlükken gelen ve adeta Yasak Elma setinde büyüyen küçük Kuzey Gezer’e olan sevgisiyle de dikkatleri çekiyor.

Eda Ece, kucağında büyüyen ve dizinin Halit Can’ı olarak çok sevilen minik oyuncuyla sette en çok vakit geçirenler arasında. Kuzey’i adeta anne şefkati ile saran Eda Ece, ona olan sevgisini de her fırsatta dile getiriyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda da sık sık minik oyuncu ile set aralarındaki hallerini paylaşıyor.

Dizinin sezon finali yapmasından sonra tatile çıkan oyuncu, şu sıralar ailesiyle vakit geçiriyor. Ablasının oğlu Marsel ile bir fotoğraflarını paylaşan oyuncu, minik yeğenini de tıpkı Kuzey gibi sevgiyle kucağında tutmakta.

Aman Halit Can görmesin! Eda Ece, minik yeğeniyle öyle bir poz verdi ki görmeniz lazım... 8

Oyuncu, teknede yeğeniyle çekilen pozunu “Çok mutluyum Marselikom burda! Teyzesiii” notuyla instagram sayfasından yayınladı. Yeğenine ne kadar düşkün olduğu fotoğraftaki halinden de anlaşılan oyuncunun fotoğrafı hayranları tarafından da ilgi gördü…

Aman Halit Can görmesin! Eda Ece, minik yeğeniyle öyle bir poz verdi ki görmeniz lazım... 9