Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta dizisinin başına gelmeyen kalmadı! Aksilikler birbirini kovaladı!

Kara Tahta dizisinin başına gelmeyen kalmadı! Aksilikler birbirini kovaladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Furkan Andıç ve Miray Daner, ikisi de rol aldıkları yapımlardaki başarılı oyunculukları ile seviliyor, beğeni topluyorlar. Bu iki isim şimdilerde TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisinde birlikte başrolde büyük bir mücadele veriyorlar! Dizi setleri, çekimler zaten kamera arkası ve önünde yer alan herkes için zorlu bir süreç, fakat bu kez beklenmeyen olayların yaşanmasıyla iki oyuncu için biraz daha zorlayıcı geçiyor anlaşılan!

Kara Tahta dizisi, TRT1 tarafından ilk lanse edildiğinde dikkatleri çekmişti ama beklenen reytingleri bir türlü alamadı. İzleyiciyi tam olarak yakalayamayan diziye kanal şans vermeye devam ediyor. Bu şansı da sezona geç giren diziye final yaptırmak yerine, yaz aylarında devam ettirerek veriyor.

Ancak dizinin setinde yaşanan talihsizlikler de bitmek bilmiyor! Önceki haftalarda Furkan Andıç’ın bir sahne çekimi sırasında dizini incitmesi ve sonrasında sete bir süre ara verilmesi gerekmişti. Dizinden bir operasyon geçiren oyuncu, bir süre dinlenmiş ve yeniden sete dönmüştü.

Kara Tahta dizisinin başına gelmeyen kalmadı! Aksilikler birbirini kovaladı! 8

Miray Daner’in de yine bir sahne sırasında bacaklarını incittiği, diz kapaklarının sargı bezi ile kapatıldığı, yönetmen Ender Mıhlar’ın yaptığı bir paylaşımla ortaya çıkmıştı. İki genç oyuncu, birlikte başrolünde oynadıkları dizinin setinde yaşanan kazalara karşın çekimleri bırakmayarak morallerini yüksek tutan halleriyle gündeme gelmişti. Yönetmen de iki oyuncunun bu fotoğrafına ‘Emek neydi?” notuyla verilen emeği gözler önüne sermişti.

Dizinin bir süre önce final yapacağı şeklinde anılmasıyla, tüm çabalara karşın ekrana veda etme ihtimali belirmesi de can sıkıcı bir durumdu. Fakat TRT’nin aldığı kararla diziyi devam ettirmesi, Üs Yapım imzalı Kara Tahta’ya bir şans daha verilmesi, sevindiren bir gelişme oldu.

Canla başla kamera arkası ve önündeki çalışmalar devam ederken gelen bir başka haber de izleyenleri bir kez daha üzdü. Önce Miray Daner’in ardından, Furkan Andıç’ın koronavirüse yakalanması sonrasında zorunlu olarak sete ara verildi!

Yaz boyunca ekranda kalması planlanan diziye verilen bu zorunlu ara ile birlikte, oyuncuların durumları da merak konusuydu. Miray Daner, evinde dinlenirken çekilen bir pozuyla merak eden herkese teşekkür ederek testinin negatife döndüğü ama biraz daha dinleneceği mesajını verdi…

Kara Tahta dizisinin başına gelmeyen kalmadı! Aksilikler birbirini kovaladı! 9

Furkan Andıç’ın da testlerinin negatife dönmesinin ardından Kara Tahta dizisinin çekimleri devam edecek. Şimdilik reytingleri beklenenin altında olsa da diziyle ilgili bir final duyumu yok. Dizinin aksi bir durum yaşanmazsa yaz aylarında yayınlanmaya devam etmesi bekleniyor. Sezonda devam edip etmeyeceği ise alınacak reytinglere bağlı…