Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük farkını Hakan Karahan açıkladı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük farkını Hakan Karahan açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin etkili oyuncularından birisi de Hakan Karahan oldu. Dumrul Bey isimli karakter ile yeniden ekranlara dönüş yapan oyuncu, daha önce Sen Çal Kapımı isimli dizideki Şef Alexander karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Son yıllarda; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Yasak Elma dizilerinde de rolleri ile çok konuşulan oyuncu, yeniden ekranlara Oktay Kaynarca ve yönetmen Onur Tan ile birlikte döndüğü için de çok mutlu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte yer aldığı bu iki isme çok güvendiğini de anlatan Hakan Karahan, dizinin önemli bir farkını da ortaya koydu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bugüne kadar yapılmış istihbarat hikayesi odaklı yapımlar arasında kadın karakterlerin en çok öne çıktığı proje olacak. Bu iddiayı dile getiren Hakan Karahan, birçok benzer dizideki erkek ağırlıklı durumun yeni dizisinde olmadığını şu sözlerle anlattı:

“Müthiş kadın hikayesi var. Bugüne kadar ki bu tip istihbarat savaşları ile geçen dizilerin en kadın odaklısı olacak, benim gördüğüm kadarıyla. Gerek Pelin, gerek Ebru, gerek Işıl, gerek Gülenay şahane oynuyorlar. Arkalarında çok zengin bir kadro ve hakikaten dolu dolu bir konu var. Bence hakkını veriyorlar. Biz Oktay ile ne kadar savaşırsak savaşalım, ekranda hep kadınlar olacak ve bu hoşuma gidiyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük farkını Hakan Karahan açıkladı! 8

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde dört önemli kadın oyuncu dikkatleri çekiyor. Ebru Özkan, Pelin akil, Işıl Yücesoy ve Gülenay Kalkan, bu dizinin öne çıkan ve hikayenin merkezinde yer alan 4 kadın karakteriyle dikkatleri çekiyor.

Dizinin hikayesinde Ebru Özkan’ı Leyla karakteri ile izliyoruz. Pelin Akil ise Firuze alarak izleyici ile buluşuyor. Bu iki kadın karakteri de Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir Türk’ün eşlerini canlandırıyor. Işıl Yücesoy dizide Gülendam karakteri ile Cezayir’in annesini canlandırıyor. Gülenay Kalkan ise Elmas karakterinde ve Firuze’nin annesi olarak izliyoruz. Dört kadın oyuncu da diziye büyük katkı sağlıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en büyük farkını Hakan Karahan açıkladı! 9

Oktay Kaynarca da başrolünde yer aldığı ve 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kadın oyuncu azlığından sık sık yakınmıştı. Usta oyuncu, yapımcısı da olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde aynı hataya düşmedi.