Ana sayfa Sosyal Medya 7 yıllık talihsizlik sonrası Begüm Birgören bu kez dizi tercihinde 12’den vurdu!

7 yıllık talihsizlik sonrası Begüm Birgören bu kez dizi tercihinde 12’den vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Begüm Birgören’in son dönemde yer aldığı dizilerin kısa süreli olması büyük talihsizlik olarak değerlendirilmekteydi. Ünlü oyuncu, 2013-2015 yılları arasında yayınlanan Kaçak dizisinden sonra kabul ettiği dizi projelerinde ne yazık ki, beklediği gibi uzun süreli devam eden bir ortam bulamadı.

Bir Deniz Hikayesi, Vurgun, Uzak Şehrin Masalı ve Son Nefesime Kadar isimli diziler son 7 yıl içinde oyuncunun yer aldığı ama uzun süreli olamayan işlerdi. Oyuncu, Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli 2016-2017 sezonundaki dizide ise daha uzun bir süre İnci karakterini canlandırma imkanı bulmuştu.

Fox TV’nin yaz ayları için hazırladığı ve güçlü bir çıkış yapan Tozluyaka dizisinden gelen teklifi kabul eden Begüm Birgören, reytingleri diğer yaz dizilerine göre gayet iyi olan bu yapım ile birlikte yeniden ekranlara dönüş yapmış oldu.

Oyuncunun son dört dizisinin de Fox TV’de yayınlanması da dikkat çekici bir detay oldu. Tozluyaka dizisine gelecek hafta yayınlanacak olan 3. bölümden itibaren katılacak olan Begüm Birgören, hayranları ile yeniden buluşacak.

Kararsız ama aynı zamanda çok kurnaz olan Nesrin karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu, yine yeteneklerini sergileyecektir. Nesrin’in tek derdi vardır şu hayatta o da; eski kocası Önder’dir. Önder’i takıntı haline getiren Nesrin’in, kaybedeceği hiçbir şeyi kalmamıştır. Tozluyaka dizisine Nesrin karakteri yeni bir heyecan katacak.

7 yıllık talihsizlik sonrası Begüm Birgören bu kez dizi tercihinde 12'den vurdu! 3

Begüm Birgören ise bir kez daha Fox TV’de izleyicilerle buluşarak kariyerinde yeni bir dönem başlatmış olacak.

Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosunda tecrübeli isimler bulunuyor. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar bu isimler arasında yer alıyor. Şimdi bu tecrübeli oyuncuların arasına Begüm Birgören de katılmış oldu.

18 Temmuz Pazartesi günü Tozluyaka dizisinin üçüncü bölümünü Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.