Ana sayfa Dizi Haberleri Sevmek Zamanı dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Sevmek Zamanı dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de artık Pazartesi akşamları Sevmek Zamanı dizisi var. İlhan Şen ile Deniz Işın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü 20 Haziran Pazartesi akşamı ekrandaki yerini aldı.

Firuze ile Kağan karakterlerinin destansı aşk öyküsü olarak izleyicilerin karşısına çıkan dizi bir dram projesi olmasıyla da dikkat çekti. Yaz döneminde genelde romantik komedi hikayeleri öne çıkıyor. Ancak atv son yıllarda dram yapımlarını da yaz döneminde izleyicilere sunuyor. Sevmek Zamanı dizisinin ilk bölümü sosyal medyada geniş bir etkileşim oluşturdu.

Peki dizinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi? Sevmek Zamanı dizisinin birinci bölüm reytingleri için pek de beklenildiği gibi iyi sonuçlar gelmedi. Dizinin ortalamanın bir hayli altında kalan reyitnglerle ekran ömrüne biraz sıkıntılı başladığını söyleyebiliriz.

Tüm kişiler kategorisinde beşincilik elde eden dizi, AB ve ABC1’de ise dördüncü sırada bulunuyor. Pazartesi akşamları karşısında bir rakip dizi bulunmamasına rağmen Sevmek Zamanı beklenenden daha düşük reytingler elde edebildi.

Dizinin gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Ayrıca yaz döneminde düşen izleyici ilgisi reytinglere hızlı bir şekilde yansıdı. Sevmek Zamanı, bir miktar daha reyting artışı yapar ise iyi bir süreç geçirebilir. Ancak ilk bölüm reytingleri tatmin edici olamadı.