Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız ve kasları deniz sezonunu açtı! Oyuncu arkadaşları da pozlara yorum yapmadan duramadı!

Şükrü Özyıldız ve kasları deniz sezonunu açtı! Oyuncu arkadaşları da pozlara yorum yapmadan duramadı!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Aşk Taktikleri isimli sinema filmiyle geçtiğimiz aylarda gündem olan Şükrü Özyıldız, bu projede Demet Özdemir ile başrolü paylaşmıştı. Ünlü oyuncu en son Alice Müzikali ile hayranlarının karşısına çıktı.

Alice Müzikali’nin sezon arasına girmesiyle birlikte Şükrü Özyıldız da deniz sezonunu açtı. Yakışıklı oyuncunun tekne pozları sosyal medyayı salladı.

Fethiye’de tatil yapan Şükrü Özyıldız, tekne pozlarını “Müsaadenizle ben sezonu açıyorum” notuyla instagram hesabından yayınladı.

Şükrü Özyıldız ve kasları deniz sezonunu açtı! Oyuncu arkadaşları da pozlara yorum yapmadan duramadı! 8

Fit ve kaslı vücuduyla dikkat çeken Şükrü Özyıldız’ın kaslarına yorum yağdı. Oyuncunun Alice Müzikali’nde birlikte sahneye çıktuğı oyuncu arkadaşları Ezgi Mola ve Merve Dizdar da fotoğraflara kayıtsız kalmadı.

Ezgi Mola, Özyıldız’ın paylaşımına;  “Açmayaydın sezonu be Şükrü’m!” yorumunu yaparken, Merve Dizdar ise, “Aç tabi sezonu Şükrü! Vuhuu!” mesajını yazdı.

Spor tutkunu olduğu bilinen oyuncunun düzgün fiziğini nasıl bu şekilde koruyabildiği ve kaslarını güçlendirmek adına ne yaptığı da sosyal medyada konuşulan konular arasında bulunuyor.

Şükrü Özyıldız ve kasları deniz sezonunu açtı! Oyuncu arkadaşları da pozlara yorum yapmadan duramadı! 9

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada beslenmesi konusunda özel bir şey yapmadığını anlatan Şükrü Özyıldız, “Arkadaşlar ben normal besleniyorum. Bana göre normal. Benim normalim bu, insanlara tuhaf geliyorsa yapabileceğim bir şey yok” diye konuşmuştu.

Oyuncu Temmuz ayında Aşk Taktikleri filminin 2.’si için sete girecek.  Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filmi, Netflix’te geniş bir izleyici grubunun ilgisini çekti.

Dünyanın birçok ülkesinde de en çok izlenen yapımlardan birisi haline gelen Aşk Taktikleri 2 filminin çekimlerinin yapılması bir süredir gündemde. Temmuz ayında  ekibin bir araya gelerek çekimlere başlayacağı belirtiliyor.