Ana sayfa Sosyal Medya Eline oğlunun isminin harflerini dövme yaptıran oyuncu Öykü Karayel neden pişman?

Eline oğlunun isminin harflerini dövme yaptıran oyuncu Öykü Karayel neden pişman?

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Kaderimin Oyunu dizisi geçtiğimiz hafta final yapan oyuncu Öykü Karayel, Fox TV’de yeni yayınlanmaya başlayan  İbrahim Selim ile Bu Gece programının ikinci bölümüne konuk oldu.

2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile evlenen ünlü oyuncu programda eşi ve özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Öykü Karayel, İbrahim Selim’in, ‘Bir anda gaza gelip yaptıktan sonra seni çok pişman eden bir şey oldu mu hiç?’ sorusuna verdiği yanıtla hayranlarını şaşırttı.

Öykü Karayelve Can Bonomo çifti oğulları Roman’ın doğumundan kısa bir süre sonra Roman’ın adını ‘Ro’ Karayel’de, ‘Me’ Bonomo’da olacak şekilde ellerine dövme yaptırmıştı.  Konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, “Yani dövme insanı değilim ben. Zaten 30 yaşındayım. Hiçbir dövmem yok. Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik? Can bu fikirle geldi. Çok romantik, o da ‘Me’ yazdıracak falan ama çok sıkılıyorum. İstemiyorum yani. Tamam çocuğumu çok seviyorum ama… Bunu söylerken de utanıyorum, çocuğumun ismi ama sevmiyorum. Pıt diye de gidebilecek bir şey değil. Ondan kendime süre verdim” ifadelerini kullandı.

Eline oğlunun isminin harflerini dövme yaptıran oyuncu Öykü Karayel neden pişman? 7

Ketum bir tarafı olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Can Bonomo’yu vazgeçirmeye çalıştığın seni çok yoran bir alışkanlığı var mı?” sorusuna ise  şu yanıtı verdi: “Alışkanlığı diyemem ama evet çok yoran bir tarafı var. Can da dikkat bozukluğu var. Dikkat bozukluğu olan biriyle yaşayan vardır aramızda zor bir şey.

Senin de kendini eğitmen gerekiyor o anlamda. En başlarda çok şahsi algılıyorsun ‘dinlemiyor musun?’ gibi şeyler yapıyorsun. Hatta bilsen de o kadar fazla karşılaştığın için tolere de edemiyor olabiliyorsun. Yarım saat bir şey anlatıyorsun ‘ne?’ diyor mesela sonunda. ‘Nereden yani neresi çünkü bir saattir konuşuyorum nereden almalıyım’ gibi şeyler olabiliyor.”