Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevmek Zamanı hikayesinde heyecan yükseldi, reytingler ise çok düştü!

Sevmek Zamanı hikayesinde heyecan yükseldi, reytingler ise çok düştü!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği dizisi Sevmek Zamanı, 4 Temmuz Pazartesi akşamı üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünün reytinglerde çok düşük oranlar elde etmesi ekibin moralini bir hayli bozdu. atv’nin bu düşük reytinglere ne kadar tahammül edeceği bilinmiyor.

Üçüncü bölümü ekrana gelen dizinin tüm kişiler kategorisinde altıncı sırada yer aldığı ancak AB grubunda çok düşük oran elde ederek yirmi altıncı durumda bulunduğunu hatırlatalım. Dizi, ABC1 grubunda ise yine düşük bir oranla onuncu sırada bulunuyor. Dizinin düşük reytinglerine rağmen hikayede önemli gelişmeler yaşandı. 11 Temmuz pazartesi akşamı bayram nedeniyle ara verecek olan dizinin dördüncü bölümünün 18 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacağı duyuruldu.

‘Sevmek Zamanı’nın üçüncü bölümünde, Leyla, Firuze’nin karşısına çıkarak Kağan’la evli olduklarını birbirlerini çok sevdiklerini anlattı ve hayatlarından çıkıp gitmesini istedi. Duydukları karşısında şoke olan Firuze büyük bir yıkım yaşadı.

Hayatını değiştirmeye kararlı olan Kağan, annesi Zeynep ve Taner’e holdingde aktif görevden ayrılacağını ve grup bünyesinde yeni bir şirket kurduğunu söyledi. Bahar’la birlikte Firuze’ye sürpriz bir doğum günü organize eden Kağan, şaşkına uğrayan Firuze’nin kendisine neden soğuk davrandığını anlayamadı.

Sevmek Zamanı hikayesinde heyecan yükseldi, reytingler ise çok düştü! 7

Firuze’yi araştırmaya başlayan Zeynep, Feryat’a ulaşarak ona gerçeği anlattı. Kardeşinin evli bir adamla birlikte olmasını içine sindiremeyen Feryat, Firuze ile yüzleşti. Tüm hayatının dağılışına tanık olan Firuze, nihayet Kağan’ın karşısına dikilerek gerçeği bildiğini söyledi. Bu tartışmayı gören Ömer duruma müdahale etmek isterken, Kağan’ın yaralanmasına neden oldu.

Bu fırsatı kaçırmayan Leyla, Kağan’ın yaralanmasından Firuze’yi sorumlu tuttu ve polis Firuze’yi göz altına aldı.

‘Sevmek Zamanı’ yeni bölümleri ile her pazartesi saat 20.00’de atv’de…