Ana sayfa Sosyal Medya Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Onur Seyit Yaran, ailesini de ihmal etmiyor!

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Onur Seyit Yaran, ailesini de ihmal etmiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Onur Seyit Yaran, kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Yurt dışında projelerde yer alma konusunda son derece kararlı olan ve bu yönde kendini geliştiren yakışıklı oyuncu ailesini de ihmal etmiyor.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Onur Seyit Yaran, ileride uluslararası projelerde yer almakta kararlı. Başarılı oyuncu kendini o yönde geliştirmeye devam ediyor. 26 yaşındaki başarılı oyuncu, kendisini geliştirmek için de her fırsatı değerlendirmekten kaçınmıyor.

Onur Seyit Yaran ailesine de çok düşkün bir oyuncu. Bunca yoğunluğunun arasında ailesiyle vakit geçirmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz pazar gününü İstanbul’da ailesiyle sahilde geçiren Onur Seyit Yaran, onlarla birlikte fotoğrafını paylaştı. Yakışıklı oyuncu ailesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafla herkese iyi pazarlar diledi. Fotoğraf, Onur Seyit Yaran hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Onur Seyit Yaran, ailesini de ihmal etmiyor! 7

Onur Seyit Yaran’ın başrollerinden biri olarak yer aldığı Kardeşlerim dizisi özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük ilgi görüyor. Dolayısıyla yakışıklı oyuncunun bu ülkelerde çok büyük bir hayran kitlesi var. Onur Seyit Yaran da, Can Yaman ve Kerem Bürsin gibi hedefini yurt dışına yönlendirdi.

Kendisini geliştirmeyi sürdüren oyuncu kendisine yeni bir hedef belirledi. Bir süre önce yaptığı açıklamada İspanyolca öğrenmeye başladığını belirten Onur Seyit Yaran, hedefini şu sözlerle anlatmıştı: “Şimdi hedefim İspanya. İspanyolca öğreniyorum. İspanya’da oynamak istiyorum. İspanyol sinemasında olmak istiyorum. Bunun için çalışmalarım şimdiden başladı. Bu yaz İspanya’ya gitmek istiyorum. Oranın kültürünü daha iyi öğrenmek istiyorum, dilini daha iyi konuşmak istiyorum.”

Onur Seyit Yaran, Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandırıyor. Dizinin ilk başlarında zengin ve haylaz bir çocuk görüntüsü ile dikkatleri çeken Doruk, bir çok izleyiciyi rahatsız etmişti. Doruk’un tavırları zamanla değişti ve Asiye olan saf aşkı da karakterin bu dönüşümünde etkili oldu. Doruk karakterinin kötü çocuk görüntüsünden iyi çocuğa doğru dönüşüm yaşaması en çok da Onur Seyit Yaran’a büyük fırsat sundu.