Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz’ın ilk dizisi Erşan Kuneri çok eleştirildi ama yanıtı izlenme rakamlarıyla verdi!

Cem Yılmaz’ın ilk dizisi Erşan Kuneri çok eleştirildi ama yanıtı izlenme rakamlarıyla verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden Cem Yılmaz’ın ilk dizisi olan Erşan Kuneri yayınlandığı günden itibaren büyük eleştiri yağmuruna tutuldu. Sekiz bölümden oluşan dizi çok fazla cinsel ve küfür içerikli diyalog yer aldığı gerekçesiyle eleştirildi. Ancak Cem Yılmaz bu izleyicilere yanıtı Erşan Kuneri’nin elde ettiği izlenme rakamlarıyla verdi.

Cem Yılmaz’ın hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı Erşan Kuneri, GORA ve Arif V 216’da yer alan karakterlerdi. Erşan Kuneri dizisinde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi hepsi birbirinden başarılı ve sevilen isimler yer alıyor.

Diyalogları sebebiyle çok eleştirilen Erşan Kuneri dizi eleştirilere rağmen çok iyi bir izlenme rakamı elde etti. Çünkü yapılan açıklamaya göre Erşan Kuneri, Netflix’in en çok izlenen Türkçe içerikli dizisi oldu. Bu da eleştirilere rağmen izleyicilerin Cem Yılmaz’ı izlemekten vazgeçemediklerini ortaya koyan büyük bir kanıt oldu.

Cem Yılmaz’ın ilk dizisi Erşan Kuneri çok eleştirildi ama yanıtı izlenme rakamlarıyla verdi! 7

Yayınlanmasından sonra büyük tartışmalara yol açan Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunun olum olmayacağı merak ediliyordu. Cem Yılmaz Twitter hesabından yaptığı esprili açıklamada; “Müjde! Erşan Kuneri 2. sezon haftaya hemen çekiyoruz. Salı günü yayındayız” ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz’ın esprili bir dille yaptığı bu açıklaması sonrası dizinin 2. sezonunun geleceğine dair ümitler artmıştı. Müjdeli haber, dizinin oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’ndan geldi. Kaygılaroğlu final yapan dizisi Üç Kuruş’un veda gecesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunun çekileceğini açıklamıştı.

Uraz Kaygılaroğlu yaptığı açıklamada, “İkinci sezonu da çekeceğiz, Cem Abi yazdı. Salı günü başlarız diye bize yazdı. Güzel de bir hikayesi var, onu da paylaştı bizimle. Önümüzdeki yaz da orada oluruz herhalde” şeklinde konuştu.