Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece, Yasak Elma için bunu da yaptı!

Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece, Yasak Elma için bunu da yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 4. sezon öncesinde yayınlanan fragmanları büyük ilgi görmüştü. Ayrıca ünlü oyuncular da instagram hesapları üzerinden diziden farklı paylaşımlar yaptı. Hem setten hem set dışından çeşitli paylaşımlarla Yasak Elma’yı gündemde tutmaya çaba harcayan Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade son hareketleri ile olay oldu.

Instagram hesabından Nesrin Cavadzade’nin yayınladığı görüntülerde 3 ünlü oyuncu, ayaklarını yukarı kaldırarak verdikleri pozla takipçilerinin dikkatini çekti. Cavadzade, “”eliyor gelmekte olan”notu ile fotoğrafı yayınladı ve 7 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak olan 75. yeni bölüme dikkatleri çekti. Takipçiler 3 ünlü ismin çılgın halini “Sonunda bunu da yaptılar” diye yorumladı.

blank

Yasak Elma dizisinden bir başka paylaşım ise Eda Ece’den geldi… Dizinin 4. sezon afişi sosyal medya üzerinden yayınlandı.

Eda Ece de bu mutluluğu hayranları ile şu şekilde paylaştı:

YASAK ELMA 4. Sezon afişi huzurlarınızda!!! Yeni sezon 7 Eylül Pazartesi @foxturkiye de başlıyoooooor!!! Çok beklettik ama beklediğinize değecek???? Son 2 GÜN!!!!!! Heyecan dorukta, kavuşuyoruuuuuz♥️???????? @medyapimresmi

blank