Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaros dizisi öyle iddialı ki, Engin Altan Düzyatan bile çok etkilendi!

Barbaros dizisi öyle iddialı ki, Engin Altan Düzyatan bile çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük başarı kazanan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, hafta içinde Barbaros dizisinde Oruç Reis karakterini canlandırmak üzere anlaşma imzaladı. Daha önce Çağatay Ulusoy’a teklif edilen rol için TRT1’in ısrarı ile rota Engin Altan Düzyatan’a çevrilmişti.

Ünlü oyuncu, yeni dizisi öncesinde bir hayli heyecanlı. Barbaros Hayreddin Paşa’nın ağabeyi Oruç Reis karakteri ile ekrana dönecek olan oyuncu, kameralara konuştu. Düzyatan, “Anlaştık, çok heyecanlıyım açıkçası…Çok büyük bir proje. Herkesin beklediği bir proje ve bu projenin içinde olmak her şeyden önce benim için çok heyecan verici” açıklamasında bulundu.

Barbaros dizisi öyle iddialı ki, Engin Altan Düzyatan bile çok etkilendi! 7

Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın yaşadığı dönemde Akdeniz için ‘Türk gölü’ ifadesi kullanılıyordu. Osmanlı İmparatorluğu’nun dünyaya hükmettiği dönemlerde geçen hikaye için titiz bir çalışma yürütülüyor.

Engin Altan Düzyatan, tüm ekibin ve kendisinin de dahil olmak üzere çalışmalara başladıklarını belirtti. Oyuncu, dizinin farklı ve çok özel bir yapım olacağını da şu sözleriyle anlattı:

“Çok meşakatli, çok uzun çalışılması gereken bir şey. Herkes çalışmaya başladı. Ben de çalışmaya başladım. Umarım hayırlı olur. Çünkü gerçekten Türk halkının seveceği, içimizden kahramanların, kardeşlerin olduğu çok güzel bir hikaye. Umarim herkes beğenir.”

Bir başka detay ise, 1518 yılında vefat eden Oruç Reis’in Becaye kuşatmasında sol kolunun dirsekten kesildiği biliniyor. İşte bu durum Engin Altan Düzyatan’a hatırlatıldı. Oyuncu, bu konuları daha sonra konuşmak üzere söz verip, röportajı tamamladı.