Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam, tek bir kelimeyle, Yasak Elma’da Talat Bulut kararına yanıtını verdi!

Şevval Sam, tek bir kelimeyle, Yasak Elma’da Talat Bulut kararına yanıtını verdi!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin sezon sonunda yaşanan taciz iddiası sonrası, savcılığın takipsizlik kararı üzerine Talat Bulut’un diziye devam etmesi kararı alınmıştı.

Yapımcının bu kararı, pek çok kesim tarafından eleştiri alırken, kısa bir süre sonra çekimlere başlayacak ve Talat Bulut ile birlikte çalışacak oyuncuların ne söyleyeceği de merak konusu olmuştu.

Özellikle başrolde oynayan Şevval Sam’ın sözlerini herkes merak ediyordu.

Dizide Talat Bulut’un oynadığı Halit karakterinin eski eşi Ender Sargun’u oynayan Şevval Sam, konuyla ilgili suskunluğunu bozdu.

Şevval Sam, tek bir kelimeyle, Yasak Elma'da Talat Bulut kararına yanıtını verdi! 7

Müzeyyen Senar’ın hayatından kesitler ve şarkıların yer aldığı ‘Müzeyyen’ isimli müzikal gösterisini tamamlayan Şevval Sam’a, konuyla ilgili görüşleri soruldu.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Şevval Sam, konunun vicdanlarda aklanacağı günü beklediklerini belirterek “Biz işimizin bir şekilde başındayız. Bu işin başlamasını bekleyen kocaman bir ekip var. Bu proje tek bir kişinin değil. Tabi ki de bazı rahatsızlıklarımız var ve bunu da gerekli yerlere bildirdik. Hepimizin sözleşmesi var, sorumlu olduğumuz kocaman bir ekip var. Kafaları kurcalayan bu hikayede adını telaffuz etmek istemediğim mesele halen sonlanmış değil. Bu açıdan da gerçek anlamda vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin yeni sezonda yeniden Talat Bulut ile çalışacaklarını belirtmesi üzerine de Şevval Sam, tek bir kelimeyle hissettiklerini özetlemiş oldu: “Maalesef!”