Ana sayfa Dizi Haberleri Umut Işığım, yeni sezonda en merak edilen dizilerden! Derinden etkileyecek!

Umut Işığım, yeni sezonda en merak edilen dizilerden! Derinden etkileyecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Eylül ayında ekranda olması beklenen Kanal D’nin yeni dizisi Umut Işığım’da Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı başrollerde oynuyor.

Dizinin senaryosunu Melis Civelek yazıyor. Civelek, daha önce Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem ve Yasak Elma dizilerinde de imzası olan bir isim!

Dizinin yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan yapıyor.

MF Yapım imzalı dizi, yeni sezonda en çok merak edilen işlerden bir tanesi. Konusu klasik gibi görünse de derinden etkileyen hikayesiyle izleyiciyi çekmesi bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan rolüyle sevilen Esra Bilgiç Töre ve geçtiğimiz sezon ekrana erken veda eden Siyah İnci dizisinde hüsran yaşayan Tolgahan Sayışman’ın ekran partnerliği merak ediliyor.

Umut Işığım, yeni sezonda en merak edilen dizilerden! Derinden etkileyecek! 7

Aynı zamanda günlük dizi Adını Sen Koy ile tanınan Hazal Subaşı için de büyük kitlelere oyunculuğunu sergileyebileceği bir dizi olacak Umut Işığım. Hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Subaşı’nın hayranları, onu yeni dizide merakla bekliyor.

Dizinin adı önce Hayat Işığım olarak lanse edilmişti ancak daha sonra senaryodaki bebekle bağlantı kurmak için Umut Işığım adı verildiği gündeme geldi.

Yeni sezondaki pek çok dizi arasında Umut Işığım’ın da dikkat çekmesi bekleniyor. İddialı dizi, daha önce hiç bir araya gelmemiş 3 başrol oyuncusunu buluşturuyor.

Umut Işığım dizisinin konusu ise şöyle:

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerine yerleşir. Onu Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olur. Elif’e aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki bir bebeklerinin öldüğü sabah, denizden canlı bir bebek gelene kadar… Elif, bebeği Allah tarafından gönderilen bir hediye olarak alır. Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında herkesin hayatını derinlemesine etkileyecek olaylara sebep olur.