Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam ve Çağlar Ertuğrul aynı konuda aynı tepkiyi verdi!

Şevval Sam ve Çağlar Ertuğrul aynı konuda aynı tepkiyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam ile, Afili Aşk dizisinde Kerem olarak izlediğimiz Çağlar Ertuğrul, ortak bir konuda aynı noktada buluştu.

Son günlerin tartışmalı konusu olan Kanal İstanbul hakkında görüşlerini bildiren ikili bu projeye karşı olduklarını ifade eden paylaşımlar yaptı. Her iki oyuncu da twitter hesaplarından verdikleri mesajlarla dikkatleri üzerlerinde topladı.

Şevval Sam ve Çağlar Ertuğrul aynı konuda aynı tepkiyi verdi! 8

Kanal İstanbul projesinin iptal edilmesi ile ilgili bir ankete destek veren Şevval Sam, “Ben bir İstanbul’lu olarak, Kanal İstanbul’a karşıyım. Bu İstanbul için bir ölüm fermanıdır. Hayır Hayır Hayır…” notu ile paylaşımda bulundu.

Çağlar Ertuğrul da projeye karşı olduğunu attığı mesajlarla gösterdi.Ertuğrul farklı fikirlerini de okuyucularının dikkatine sundu.

Ertuğrul, “Kanal projesine harcanacak para ülke genelinde yenilenebilir enerjiye harcansa daha iyi olmaz mı mesela? Hem çevreci yatırım olur hem de yabancı enerji kaynaklarına muhtaçlık kalkar” notunu paylaştı.

Şevval Sam ve Çağlar Ertuğrul aynı konuda aynı tepkiyi verdi! 9