Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam ve Eda Ece buluştuklarında Ender ve Yıldız gibi mi yapıyor?

Şevval Sam ve Eda Ece buluştuklarında Ender ve Yıldız gibi mi yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi ekranın en sevilen en eğlenceli yapımlarından birisi olduysa, bunu sağlayan iki isim var. Ender karakteriyle Şevval Sam ve Yıldız’ı oynayan Eda Ece… Bu iki karakterin zıtlıklarına rağmen, işbirliği içine girmeleri diziye renk katmıştı. Ayrıca dizideki doğaçlama sahnelerin artması da izleyicilerin çok hoşuna gitmişti. 3. sezonunda büyük yükseliş yakalayan Yasak Elma’nın bu iki karakteri gündemden düşmüyor.

Şevval Sam, canlı yayında takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Birçok kişinin aklındaki bir soru soruldu. Şevval Sam’a Eda Ece ile yan yana geldiklerinde Yasak Elma’daki karakterlerin yaptıkları mimik ve jestleri yapıp yapmadıklarını soruldu.

Birçok kişinin aklında geçen bu soru aslında her iki oyuncunun da karakterlerinden etkilenip de günlük yaşamlarında o karakterler gibi davranıp davranmadıklarını anlatmak istiyordu.

Şevval Sam, şu yanıtı verdi: “Yapmıyoruz aslında.Oradaki insanlar Ender ve Yıldız. Ama biz Eda ile Şevval’iz. Fakat bazı şeylere çok gülüyoruz. Sette yaşadığımız bazı şeylere bayağa gülüyoruz. Eda ile zaten çok gülüyorum zaten ben. Eda; çok komik, çok zeki, çok tatlı bir dost, çok iyi bir arkadaş. Onu tanıdığım için çok mutluyum. Onunla birlikte oynamak da çok eğlenceli. Onun için de çok şanslı hissediyorum kendimi. Ama biz yine de kendimiz oluyoruz. Ne ben Ender oluyorum, ne o Yıldız. Zaten Ender olmayayım ben. Ender çok cadı bir kadın.”

Şevval Sam ve Eda Ece buluştuklarında Ender ve Yıldız gibi mi yapıyor? 7

Kıyafetleri için çok para harcamadığını anlatan Şevval Sam, kaliteli bir ürüne verilen paranın çok daha ekonomik olabildiği durumlar olduğunu hatırlattı. Oyuncu, indirimleri de takip ettiğini ve özel bir marka takıntısı olmadığını ifade etti. Kıyafet seçerken en çok kumaşına, tasarımına, rengine dikkat eden Şevval Sam, bu tür ürünler seçtiğini anlattı.

“Kıyafelerime gereğinden fazla bütçe ayırmıyorum. İyi giyinebilmek için çok fazla paraya ihtiyacınız yok” diyen Şevval Sam, makul bir bütçesinin bulunduğunu ifade etti.

Şevval Sam, kıyafetlere gereksiz para vermek yerine, destek olduğu hayvanları koruma üzerine çeşitli kuruluşlara yardım yaptığını sözlerine ekledi.