Ana sayfa Dizi Haberleri Pandemi sürecinde, Yasak Elma dizisinde kimsenin fark etmediği bir şey oldu!

Pandemi sürecinde, Yasak Elma dizisinde kimsenin fark etmediği bir şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi ekranda yokken herkesi şaşırtan bir gelişme oldu! Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 74. bölümüyle birlikte 23 Mart 2020 tarihinde son kez ekrandaki yerini aldı. Dizi planlanandan daha erken veda etmek durumunda kaldı. Mart ayında durdurulan çekimlere henüz başlanmadı. Ancak bu pandemi sürecinde diziyle ilgili bazı ilginç gelişmeler yaşandı.

Ünlü oyuncu Şevval Sam, canlı yayında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Yaşanan bu ilginç gelişmeleri de bu yayın sırasında takipçileri ile paylaştı. Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran oyuncu, “Yasak Elma, devam edecek mi?” şeklindeki soruya şu yanıt verdi.

Pandemi sürecinde diziyle ilgili ilginç bir gelişme yaşandığını öğrendiğini anlatan Şevval Sam, “Bu süreçte, pandemi sürecinde daha önce izlemeyen o kadar çok insan yeniden Yasak Elma’yı izlemiş. Ya da özleyenler tekrar başa sarıp bütün bölümleri tekrar izlemiş. Herkes soruyor, ne zaman başlayacak. Ben ne zaman bir canlı yayına katılsam, hemen diziyi soruyorlar” dedi.

Yasak Elma dizisi için Temmuz sonu veya Ağustos ayının başında sete çıkılacağını belirten Şevval Sam, stok olması için Eylül ayına kadar çalışıp, yayınlarında Eylül’de izleyicilerle buluşmasının doğru olacağını anlattı.

Şevval Sam, “Sizi Yasak Elma’sız bırakmamak için, ekranda olabilmek için o tarihlerde çekimlere başlayacağız gibi gözüküyor” dedi.

Şevval Sam’ın da ifade ettiği gibi birçok dizi pandeminin 2. dalgasını hesaba katarak sezona başlamadan önce 5-6 bölüm stok yaparak ilerlemek istiyor. Yasak Elma dizisinin de Temmuz sonunda toplanması ve Eylül ayının ikinci haftasına kadar da stok bölümler çekmesi bekleniyor. Dizinin Eylül ayının 3. haftasından itibaren ekranda olması mantıklı bir seçenek olarak duruyor.