Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam’dan Jet Sosyete dizisi övgüsü!

Şevval Sam’dan Jet Sosyete dizisi övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile izlediğimiz Şevval Sam, Star TV’de Gülse Birsel imzasıyla yayınlanan Jet Sosyete evde özel bölümünden övgüyle bahsetti. Yasak Elma’nın evde çekilebilecek bir yapım olmadığının altını çizen oyuncu, “Komedi olsa daha kolay olabilir, telefondan herkes evde çekse… Galiba onu Jet Sosyete yapmış, güzel de yapmışlar. O, konsept olarak daha uygun. Ama bizim konseptimiz zor” diye konuştu.

Şevval Sam, karakteriyle ilgili itiraf yaptı! Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu, kendisi ile cesaretli bir biçimde yüzleşebildiğini açıkladı.

Dizinin çekimlerine ara verilmesinin ardından bir süredir Yasak Elma dizisi ile ekranda yer alamayan ünlü oyuncu, instagram’da canlı yayına katıldı ve kendisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Şevval Sam, “Karanlık duygularımı kendime itiraf edebiliyor olmamı seviyorum. Sevmediğim taraflarımdan bir tanesi, belki de öğrenemediğim için zaman yönetimi konusunda çok kötüyüm. Onu öğrenmem lazım. Mutlaka çok kötü ve iyi taraflarım vardır” diye konuştu.