Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam’dan Yasak Elma dizisindeki şok ayrılıklara ilk yorum: Biz de yeni öğrendik

Şevval Sam’dan Yasak Elma dizisindeki şok ayrılıklara ilk yorum: Biz de yeni öğrendik

tarafından zk zk

Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisindeki yaprak dökümü herkesi şaşkına çevirdi! Dizinin 85. bölümünde, Yasak Elma’nın kilit karakterlerinden Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun’un ölerek diziden ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Daha bu haberin şaşkınlığı geçmeden peş peşe gelen ayrılık haberleri ise izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor.

Gelişmeler karşısında Yasak Elma’nın setinde de büyük bir şaşkınlık yaşandığı, Şevval Sam’ın açıklamasıyla ortaya çıktı. Oyuncuların da senaryoyu ellerine aldıktan sonra olacakları öğrendikleri açıklamadan anlaşıldı. Daha önce Eda Ece, 85. bölüm senaryosunu okuduktan sonra çok şaşırdıklarını ve inanılmaz gelişmelerin olacağını sosyal medya hesabından belirtmişti.

Ancak hiç kimse bu kadar büyük değişimler beklemiyordu! Halit Argun karakterinin ardından, diziye yeni giren Kerim karakterini oynayan Gökhan Alkan’ın da diziden ayrılacağı haberi geldi. Henüz şaşkınlık geçmemişken bu kez de Kaya’yı oynayan Gökhan Alkan’ın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü.

Bu 3 ismin ardından dizide Lila’yı oynayan Buse Buçe Kahraman ve Yiğit’i oynayan Doğaç Yıldız’ın da diziden ayrılacağı haberi gündeme geldi.

Yaşanan bu gelişmeler karşısında oyuncuların görüşleri de merak ediliyor. Konuyla ilgili ilk açıklama, Şevval Sam’dan geldi. tv100 sitesinde yayınlanan habere göre Şevval Sam “Biz de son anda öğrendik” yorumunu yaptı. Sam, “Ayrılık kararlarına yapımcımız Fatih Aksoy ve senaristlerimiz veriyor. Biz de son anda öğrendik” diye konuştu.