Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine sürpriz bir isim katılıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine sürpriz bir isim katılıyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda diziye yepyeni karakterler katıldı ve katılmaya da devam ediyor. Başrolünde Oktay Kaynarca’nın oynadığı diziye gelen yeni karakterler, yeni hikayeleri de beraberinde getiriyor. Ekranda bu yıl 6. sezonuyla dikkatleri çekmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a gelen yeni isim ise merak konusu oldu.

Kısa bir süre öcne Yunus Emre Yıldırımer’in Alparslan karakteri ile katıldığı dizinin izleyicileri, bu karakteri çok sevmiş ve sosyal medyadan da pek çok mesaj yayınlamışlardı. Yıldırımer’in oynadığı Alparslan için “Yeni Polat Alemdar” yorumları yapılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde bir başka ismin daha katılmasıyla dizinin yeni yüzleri de çoğalmaya başlamıştı. Son olarak Çukur dizisinde Reşit karakterini oynayan usta oyuncu Muhammed Cangören’in diziye katılması da izleyiciler tarafından olumlu karşılanmış ve sosyal medyada usta oyuncu için güzel yorumlar yapılmıştı.

Bu heyecanın ardından bir başka ismin daha diziye dahil olduğu öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre diziye katılan son isim ise Alp Özgür Yaşin oldu.

Alp Özgür Yaşin’i son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Sait karakteri ile izlemiştik. Beğenilen oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ana oyuncu kadrosuna dahil olduğu, konuk oyuncu olarak gelmediği de ifade edilmekte.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine sürpriz bir isim katılıyor 7