Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam’dan Yasak Elma’daki Ender itirafı: Boğmak istiyorum!

Şevval Sam’dan Yasak Elma’daki Ender itirafı: Boğmak istiyorum!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisindeki Ender karakteri ile hem öfke hem de övgü toplayan Şevval Sam, oynadığı karakterle ilgili bir itirafta bulundu.

Daha önce başka dizilerde bambaşka rollerde görmeye alıştığımız Şevval Sam’ı, Yasak Elma’da dizinin ‘kötü kadını’ olarak izlemek, diziyi takip edenleri ilk başta çok şaşırtmıştı.

Sam, oynadığı diğer rollerin aksine izleyenlere büyük bir ters köşe yaptı ve kötü kadın rolüyle bir kez daha övgü toplamaya devam ediyor.

Her bölümde izleyenlere adeta saç baş yolduran Şevval Sam, normal hayatındaki pozitif ve güleryüzlü tavrının aksine, entrikadan başını kaldırmayan, önüne geleni harcamaktan çekinmeyen kadın rolüyle şaşırtmaya da devam ediyor.

Şevval Sam'dan Yasak Elma'daki Ender itirafı: Boğmak istiyorum! 8

Şevval Sam’ın başarılı performansıyla herkesin izlerken delirdiği Ender’e kendi bakışı ise aslında izleyiciden çok farklı değil!

Sam, instagram üzerinden kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtla, aslında ekran başında diziyi izleyenlerin hissettiğini hissediyor ama karakterin farklı yanlarının etkisine de dikkat çekiyor.

İzleyicinin “Ender’i nasıl sevebiliyorsun. Ben bazen boğmak istiyorum” şeklindeki sözlerine Şevval Sam şu yanıtı veriyor:

“İtiraf ediyorum bazen ben de :) Bazen kötüyü görmek, iyiyi anlamak için daha etkili bir yol olabiliyor. Hikayenin kurgusu genel olarak kötü karakterler ve entrikaları üzerine kurulmuş bir çizgide ilerliyor ve aralarında en zeki kötü Ender olduğu için sanırım diğer karakterlere sinir krizi geçirtme potansiyeli ve hoşuma gidiyor.”

Şevval Sam'dan Yasak Elma'daki Ender itirafı: Boğmak istiyorum! 9