Ana sayfa Dizi Haberleri Hainlikte sınır tanımayan Şirin, çıtayı yükseltecek! Kadın dizisinde ‘pes’ dedirtecek sahne!

Hainlikte sınır tanımayan Şirin, çıtayı yükseltecek! Kadın dizisinde ‘pes’ dedirtecek sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox Tv’de yayınlanan Kadın dizisindeki Şirin’e “Daha ne kadar kötü olabilir!” diyenlere yanıt geliyor!

Adeta çıtayı biraz daha yükselten Şirin, bakın bu kez kimi harcayacak?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 43. bölümde, ablası Bahar’a korkunç bir tuzak hazırlayan Şirin, yeni bölümde de annesini harcamaktan bir saniye bile çekinmeyecek!

Yeni bölüm tanıtımında Şirin’in annesini, babasının önüne nasıl attığını izleyeceğiz!

Kendisini kurtarmak için kimseyi gözü görmeyen hasta ruhlu Şirin, bu kez annesini harcayacak!

Şirin’in hain tuzağı ile Sarp’ın evli ve iki çocuğunun daha olduğunu büyük bir şokla öğrenen Bahar, çocuklarına durumu anlatmaya çalışacak yeni bölümde.

43. bölümün ardından gelen 44. bölüm tanıtımında Bahar’ın, çocuklarına babalarının iki çocuğu olduğunu söylediği anlarda gözyaşları içinde kaldığı görülüyor.

Nisan, babasının başkasıyla evli olduğunu anlayıp durumu kavrasa da Doruk, yeni kardeşleri için heyecanlanıyor.

Bu arada Bahar’ın yaşadıklarını Enver ve Hatice de öğrenip Şirin’e hesap soruyorlar. Bahar’a Sarp’ın karısı ve çocuklarının gösterildiğinden haberi olup olmadığını soran Enver, Şirin’in hala Suat’la görüştüğünü öğrenince iyice sinirleniyor.

Hainlikte sınır tanımayan Şirin, çıtayı yükseltecek! Kadın dizisinde 'pes' dedirtecek sahne! 7

Ancak Şirin, kendisini bu durumdan kurtarmak için bu kez annesini harcamaktan çekinmiyor. Sarp’tan Bahar için para alan Hatice, bunu Enver’den saklamıştı. Parayı bulan Şirin, hepsini harcadı. Hatice, bu durumu Enver’e anlatamamış ve duymasından korkuyordu.

Şirin, işte bu kozu yeni bölümde kullanacak gibi görünüyor. Kendisini kurtarmak için herkesi harcayabilecek bir durumda olan Şirin’in, annesine de aynı şeyi yapabileceğini göreceğiz.

Şirin, babasının kendisine Suat meselesinde güvenmediğini görüp “Anneme güvendiğin gibi güven” deyince Enver, “Annen yalan söylemez, benim karım senin gibi biri değil” diyerek arka çıkacak Hatice’ye ama Şirin! Yine ortalığı karıştıracak ve “Sor o zaman karına, Sarp’ın verdiği parayı almış mı, almamış mı?” diyerek annesini ortaya atacak!

İşte 44. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Şirin’i ilik vermesi için hastaneye getiren kişinin Sarp olduğunu öğrenen Bahar’ın kan beynine sıçramıştır. Ne yapacağını bilemeyen Bahar, bir hışımla evden çıkar ve Şirin’e gidip bunun hesabını sormak ister. Aynı zamanda Pırıl ile anlaşmak isteyen Şirin’in Suat sayesinde eline çok iyi bir fırsat geçer. Sarp’ı kaybetme korkusuyla baş başa kalan Pırıl’ın artık Şirin ile iş birliği yapmak dışında bir seçeneği kalmamıştır. Gelen ani bir mesajla Sarp ile buluşma heyecanı içine giren Bahar’ı ise çok kötü bir sürpriz beklemektedir.