Ana sayfa Sosyal Medya Sezin Akbaşoğlları Üç Kuruş’a çok sert bir giriş yaptı! Bakalım reytingleri etkileyecek mi?

Sezin Akbaşoğlları Üç Kuruş’a çok sert bir giriş yaptı! Bakalım reytingleri etkileyecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir reytinglerden yana sıkıntılı olan Üç Kuruş dizisi, hikayeye kattığı yeni karakterle yoluna devam ediyor. Dizinin yeni karakteri Azade’yi usta oyuncu Sezin Akbaşoğulları canlandırıyor. Son derece sert bir kadın olan Azade, Üç Kuruş’a da sert bir giriş yaptı.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş’un oyuncu kadrosuna deneyimli oyuncu Sezin Akbaşoğulları oldu. İddialı başlayan ancak reytinglerde uzun süredir zayıf giden Üç Kuruş, Sezin Akbaşoğulları’nın canlandırdığı Azade karakteriyle diziye hareket katma niyetinde.

Üç Kuruş’un yeni karakteri Azade çok sert bir kadın. Bir mafya elebaşısı olan Azade, erkeklere minnet etmeyecek kadar kendine güvenen bir karakter. Azade Efe ve Kartal’ın karşısına da dişli bir karakter olarak çıkıyor.

Azade’nin diziye girişi izleyici tarafından da heyecanla karşılandı. Yeni kadın karakterin sert duruşunu çok seven izleyici sosyal medyada birçok paylaşım yaptı.

Üç Kuruş’un bir önceki bölümü Zafer Algöz’ün canlandırdığı Nezih karakterinin ölümüyle bitmişti. Başrollerde yer alan usta oyuncu Zafer Algöz’ün diziden ayrılmasıyla izleyiciler şaşkına dönse de sosyal medyada bu değişim yeni bir heyecan yakalamak için senaristlerin işi olduğu düşünülüyor.

Azade, Kartal ile Komiser Efe’nin beraber verdiği mücadelede kilit bir karakter. İkilinin hikayeye dahil olan; gücü, zekası ve güzelliyle çok konuşulacak bu dişli karakter karşısında ne yapacağı ise şimdiden merak konusu.

Azade’nin diziye gelişiyle ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağına görebilirsiniz.