Ana sayfa Sosyal Medya Sezon finali yapan Camdaki Kız dizisinin ekibi yaz aylarında da birbirinden ayrılamıyor!

Sezon finali yapan Camdaki Kız dizisinin ekibi yaz aylarında da birbirinden ayrılamıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonuyla da Perşembe akşamları reyting listelerinin hep başında yer aldı ve sezonu da zirvede bitirdi!

Usta isimlerle birlikte yetenekli genç oyuncuların bir araya geldiği dizi, hikayesi ve oyunculukları ile beğeni topluyor. Gerçek bir hayattan alıntılanan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyan aynı isimli kitaptan uyarlanan Camdaki Kız sezon finali yapınca, oyunculardan da bir bir tatil pozları gelmeye başladı…

Dizinin sezon final bölümünün çekimleri öncesinde yapımcı firma OGM, tüm oyuncuları hep birlikte bir kaç günlüğüne Kıbrıs’a tatile götürmüştü. Bu tatilden eğlenceli pozlar, oyuncuların sosyal medyalarından paylaşılmıştı.

Başrol oyuncusu Burcu Biricik, dizi final yapar yapmaz eşi Emre Yetkin ile birlikte çıktığı tatilden eğlenceli pozlarını sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Sezon finali yapan Camdaki Kız dizisinin ekibi yaz aylarında da birbirinden ayrılamıyor! 8

Güzel oyuncu tatil rotasında Camdaki Kız dizisinde annesini canlandıran usta oyuncu Nur Sürer ile bir araya geldi. Burcu Biricik fotoğraflarını ‘Kavuştuk canımla’ notuyla yayınladı.

Burcu Biricik hemen akabinde rol arkadaşı Enis Arıkan ile Alaçatı’da buluştu. Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Muzaffer’ karakteriyle izleyici tarafından kısa sürede sevilen oyuncu Enis Arıkan, Burcu Biricik ile pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.

Sezon finali yapan Camdaki Kız dizisinin ekibi yaz aylarında da birbirinden ayrılamıyor! 9

İkilinin fotoğrafı, ‘Özledik sizi’ ve ‘Çok iyi foto’ gibi yüzlerce yorum aldı. Görünen o ki Camdaki Kız oyuncuları yaz aylarında da birbirlerini özleyerek hasret gidermek için bir araya geliyorlar.

16 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan 47. bölümüyle 2. sezonuna veda eden Camdaki Kız, 3. sezonuyla Eylül ayında yeniden Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.