Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı izleyicisi çok kararlı! En azından son iki bölümün reytingini yükseltmeye odaklandı!

Gizli Saklı izleyicisi çok kararlı! En azından son iki bölümün reytingini yükseltmeye odaklandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı dizisinin final kararı gündeme bomba gibi düştü. Her ne kadar kötü giden reytingleri bu kaçınılmaz sonuca işaret etse de dizinin izleyicisi bu kararı kabullenmek istemiyor. Bu amaçla izleyicisi sosyal medyada paylaşım yağmuruna başladı.

En son çarşamba akşamı altıncı bölümüyle ekrana gelen Gizli Saklı dizisi sekizinci bölümüyle ekranlara veda edecek. Gizli Saklı’nın final bölümü 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak. Başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal’ın yer aldığı dizinin final kararı gündeme bomba gibi düştü.

Final kararının ortaya çıkmasıyla dizinin izleyicileri sosyal medyayı paylaşım bombardımanına tuttu. GizliSaklıFinalOlmasın etiketi bir anda Twitter gündeminin birinci sırasına yerleşti. Kimi izleyiciler sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dizinin finalini durduracağına inanırken kimileri de dizinin diğer hayranlarını en azından son iki bölümün reytingini yükseltmek için Gizli Saklı’yı YouTube yerine televizyondan izlemeye çağırdı.

Gizli Saklı izleyicisi çok kararlı! En azından son iki bölümün reytingini yükseltmeye odaklandı! 1

Gizli Saklı’nın final kararına tepki Türkiye’yle sınırlı kalmadı. Dizinin yurt dışındaki izleyiciler de tepkilerini kendi dillerinde ortaya koydu. Hatta bir izleyici Gizli Saklı’nın final kararından vazgeçilmesi için Change,org’da imza kampanyası başlattı.

Gizli Saklı izleyicisi çok kararlı! En azından son iki bölümün reytingini yükseltmeye odaklandı! 2 Gizli Saklı izleyicisi çok kararlı! En azından son iki bölümün reytingini yükseltmeye odaklandı! 3

Dizinin başrol oyunusu Halit Özgür Sarı, Gizli Saklı hakkında verilen final kararını oldukça acıklı bir mesajla duyurmuştu. Başarılı aktör Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazmıştı: “Her anından her saniyesinden onur duyduğum, hayatımda gördüğüm en güzel kelebek #GizliSaklı. Biz çok sevdik işimizi. Mutlu olmayı ve kelebeklerin ömrünün kısa olduğunu unutmayın ????

Gizli Saklı dizisi daha ilk bölümünde ortalamanın altında reytingle başlamıştı. İlerleyen haftalarda reytingler daha da düşmüştü. Bu durum izleyicilerin, acımasızlığıyla bilinen Fox TV’den gelecek kötü haber için bekleyişe geçmesine neden olmuştu.