Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizdeki Ateş’in ekranlara vedası çok acı oldu!

İçimizdeki Ateş’in ekranlara vedası çok acı oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yaz dizisi olarak ekrana gelen ve hikayesiyle büyük heyecan yaratan İçimizdeki Ateş’in sonu hüzünlü oldu. Perşembe akşamı yayınlanan bölümüyle ekranlara veda eden dizinin son bölüm reytingleri iyice dipteydi.

Gençlik ve hukuk dizisi İçimizdeki Ateş, perşembe akşamı yayınlanan beşinci bölüümü yayınlandı. Bu bölüm aynı zamanda final bölümüydü. Normal saatinden daha geç yayınlanan final bölümünün reytingleri de tam bir faciaydı. Son bölüm o kadar düşük reyting aldı ki tüm izleyicilerde 56. sırada yer aldı. Böylece İçimizdeki Ateş dizisi çok hüzünlü bir şekilde izleyicisine veda etmiş oldu.

Fabrika Yapım tarafından çekilen ve perşembe akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşan İçimizdeki Ateş dizisi toplam beş bölüm yayınlandı. Bir gençlik ve hukuk dizisi olan İçimizdeki Ateş ilk bölümüyle parlak bir açılış yapamadı. Umutlar sonraki bölümlere kalmıştı ama reytingler yine iyi gelmedi.

İçimizdeki Ateş’in ekranlara vedası çok acı oldu! 7

İçimizdeki Ateş dizisi aslında geçen kış büyük ilgi gören hukuk dizileriyle, yaz aylarının vazgeçilmez konusu gençlik dizilerinin bir birleşimiydi. Dolayısıyla diziyle ilgili umutlar büyüktü. İçimizdeki Ateş genç kadrosuyla dikkat çekerken, konusu itibariyle de Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatıyordu.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz yazdığı dizide, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Yener Hukuk Bürosu’nda stajyer avukat olarak çalışmaya başlayan ve gerçek hayatın dikenli yollarında yürürken birbirlerinden güç alan gençleri Mert, Bahar, Hale ve Ege’nin hikayesini aktarıyordu.

Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu ve Gizem Arıkan’ın rol aldığı dizi ikinci bölümünde tüm izleyicilerde çok düşük puan alarak 19. sırada yer almıştı. Dizi AB’de 30, ABC1’de ise 26. oldu. İçimizdeki Ateş dizisi ilk bölümüyle tüm izleyicelerde yedincilik, AB’de sekizincilik ve ABC1’de dokuzunculuk elde etmişti.