Ana sayfa Sosyal Medya Sezon finaline sadece bir bölüm kaldı! Mahkum dizisinin ekibi çıldırdı!

Sezon finaline sadece bir bölüm kaldı! Mahkum dizisinin ekibi çıldırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunun en dikkat çekici yapımlarından biri olan MF Yapım imzalı Mahkum’un sezon finali yapmasına sadece bir bölüm kaldı.

Perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan dizi Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun etkili performansları ile öne çıktı.

2 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanan Mahkum’un setinden bir video paylaşan oyuncu Hayal Köseoğlu paylaşımına; “Mahkum tımarhanesi, kaldı 2” notunu düştü.

Mahkum’da canlandırdığı ‘Sasha’ karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Hayal Köseoğlu’nun yayınladığı video Mahkum dizisinin fanlarını mest etti.

Sezon finali yaklaştıkça izleyicinin heyecanı da artıyor. Her hafta reytinglerde zirveye oynayan Mahkum’da çok ses getiren baş rol oyuncusu Seray Kaya’nın ayrılığından sonra sezon sonuna doğru bir ayrılık daha yaşandı.

Diziye, ‘Sinyor’ karakteriyle 10 bölüm konuk olan usta oyuncu Talat Bulut, 26 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümde izleyiciye veda etti.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi başarılı oyuncuları buluşturan Mahkum ikinci sezonuyla Eylül ayında yenişien Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.