Ana sayfa Dizi Haberleri Show mu, Star mı? Kurtlar Vadisi dönüyor haberlerine son nokta konuldu!

Show mu, Star mı? Kurtlar Vadisi dönüyor haberlerine son nokta konuldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekrana döneceği ile ilgili bir süredir kimi haberler yer alıyor medyada. Hatta bazı kanallarla ilgili bir takım spekülasyonlar da ortalığa atılıyordu. Show TV’de yayınlanacağı söylenirken, daha sonra Star TV’nin de ismi geçti Kurtlar Vadisi ile ilgili olarak.

Ekrana dönecek mi, dönmeyecek mi soruları bir kenara bırakıldı son zamanlarda çıkan haberlerde ve sanki yeni bölümleri çekilecek ve kanalla ilgili bir muallak durum var gibi yansıtıldı.

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın oynadığı ve Polat Alemdar karakteri ile hatıralarda yer eden fenomen bir karakterin ortaya çıktığı yapımla ilgili olarak pek çok farklı haberler gündeme geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş da konuyla ilgili olarak net bir bilgi edinmek için bu söylentilerin peşine düştüğünü ve iddialarla ilgili olarak son durumu ortaya koyduğu bir yazı kaleme aldı.

TV100’deki habere göre, Star TV’nin satın aldığı, hatta geçtiğimiz yıl Show TV’de yayınlanacağı şeklindeki pek çok haberi de doğrulamayan bir durum ortaya çıktı!

Pana Film’in tüm bu iddialara karşın Star TV ile görüşmediği, haberlerin asılsız olduğu belirtiliyor yazıda. Kanalın Kurtlar Vadisi için hiç bir görüşmesinin olmadığı da kaydediliyor!

Yani kanalın ne bu konuda dizinin yapımcı firmasıyla görüşmediği ne de diziyi yeniden çekmek gibi bir niyetinin olmadığı ortaya konulmakta!

Benzer bir durum geçtiğimiz günlerde Show TV için de konuşulmuştu. Show TV’nin de böyle bir planı olmadığı gündeme gelmişti.