Ana sayfa Sosyal Medya Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ını ölüm yıldönümünde, ona hayat veren Oktay Kaynarca da unutmadı!

Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ını ölüm yıldönümünde, ona hayat veren Oktay Kaynarca da unutmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır’ın ölümünün 18. yıldönümü. İzleyicinin çok sevdiği Süleyman Çakır, 8 Nisan 2004’te Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştü. Çakır’ın ölüm yıldönümünü hayranlarının yanı sıra ona hayat veren Oktay Kaynarca da unutmadı.

Başarılı aktör Oktay Kaynarca’nın Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri çok sevilmişti. Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı Polat Alemdar’ın can dostu olan Çakır o kadar seviliyordu ki öldüğünde hayranları tarafından ölüm ilanı verildi, mevlütler okutuldu, helvalar dağıtıldı.

Kurtlar Vadisi’nin bu unutulmaz karakteri ölümünün 18. yıldönümünde hayranlarının yanı sıra ona hayat veren oyuncu Oktay Kaynarca tarafından da unutulmadı. Oktay Kaynarca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bu unutulmaz karakteri anarak “Süleyman Çakır’ın 18nci ölüm yıldönümünde unutmayan unutturmayan sevenlerine başsağlığı, rahmetliye Allahtan rahmet diliyorum…” diye yazdı.

Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ını ölüm yıldönümünde, ona hayat veren Oktay Kaynarca da unutmadı! 9

Hayranları da Oktay Kaynarca’nın bu paylaşımına yanıt vermekte gecikmedi. Bir hayranı Çakır’la ilgili bir dizi yapılmasını istediğini dile getirdi ve “Yapımcı umarız Çakır ölmedi diye yeniden film veya dizi yapar… Çıkarılmamış büyük hazine gibi. Garanti başarı. Millet o tadı tekrar tatmazsa bil ki anmanın sonu gelmez gelmeyecek. Sene-i devriye 55 de olur şaşma.” diye yazdı.

Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ını ölüm yıldönümünde, ona hayat veren Oktay Kaynarca da unutmadı! 10

Bir başka hayranı da Çakır’ın kanı yerde kalmadığı için huzurlu olduğunu belirtti ve şöyle yazdı: “Acımız büyük olsa da kanımız yerde kalmadı. Can kardeşim Can Polat intikamını aldı. Huzur içinde uyu son sefir.”

Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ını ölüm yıldönümünde, ona hayat veren Oktay Kaynarca da unutmadı! 11

Bu arada Süleyman Çakır, ölümünün 18. yıldönümünde Twitter’da gündem oldu. Bu kurgu karakterin hayranları Süleyman Çakır’ı Hekimoğlu, Süleyman Çakır ve Kurtlar Vadisi etiketleriyle gündeme taşıdı. Karakteri anan yüzlerce mesaj paylaşıldı.

izinin ana karakterlerinden biri de Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Süleyman Çakır’dı. Küçükken gözünün önünde babası öldürülen, kardeşini döven polisi öldürdüğü için çok genç yaşta hapse giren ve ardından yükselerek bir mafya babasına dönüşen Süleyman Çakır, çok acımasız ama bir o kadar izleyiciler tarafından sevilen bir karakterdi.

Dizinin son bölümlerinde Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülen Süleyman Çakır’ın intikamını ise Canpolat diye hitap ettiği Polat Alemdar aldı. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır’ın ölümü izleyiciler arasında büyük üzüntü yaratmıştı.