Ana sayfa Dizi Haberleri Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nin geri dönüşünü duyurdu ama ortada büyük bir sorun var!

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nin geri dönüşünü duyurdu ama ortada büyük bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Necati Şaşmaz duyurdu ama Kurtlar Vadisi’nin geri dönüşü hiç kolay değil! TRT Müzik’te katıldığı programda Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara döneceği yolunda açıklamalar yapan Necati Şaşmaz, dizinin hayranlarını çok heyecanlandırdı.

Necati Şaşmaz’ın yıllar önce de yine Kurtlar Vadisi ile ilgili bir projenin olduğunu söylediğini ama bunun arkasının gelmediği basına yansıyan bir konu olmuştu. Ancak bu sefer ünlü oyuncu bir hayli kararlı ve “Şu anda hazırlıklar içindeyiz, çekimler için sanırım Ocak ayını buluruz” diyerek herkesi bir kez daha şaşırttı.

Kurtlar Vadisi dizisi bir döneme damga vuran bir yapım olmuş ve Kurtlar Vadisi Pusu adıyla da devamı çekilmişti. Şimdilerde yeniden konunun gündeme bizzat Necati Şaşmaz tarafından getirilmesi de dizinin hayranlarını çok etkiledi.

Yakın zaman içinde dizinin ekibinin toparlanması ve çekimlere başlanması beklentileri ortaya çıktı. Ancak televizyon eleştirileri ile de bilinen Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu, youtube’daki programda yaptığı açıklamada dizinin yeniden ekranlara dönüşünün zayıf bir ihtimal olduğunu söyledi.

Kendisinin de Kurtlar Vadisi yayınlandığı dönemde dizinin hayranı olduğunu ve perşembe akşamlarına hiç bir buluşma koymayarak, diziyi izlediğini anlatan Ali Eyüboğlu, projenin yeniden izleyicilerle buluşma konusuna şüpheli yaklaşıyor.

Ali Eyüboğlu, şöyle konuştu: “Kurtlar Vadisi dizisinin tekrar çekilme ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum. Açık kanalların hiçbirisi bu parayı veremez. Çünkü, maliyeti çok yüksek bir diziydi. Zengin bir oyuncu kadrosu vardı. Ama Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu’yu yazan ellerin çoğu yok artık. Kurtlar Vadisi’nde bir şey işlendiği zaman gerçek oluyordu. O birikim ve akıl kalmadı.

Sadece Necati Şaşmaz ve arkadaşlarının yazacağı bir senaryonun, iki film çektiler bence iki film de başarısız oldu. Dizisi popüler olan bir yapımın filmi hayal kırıklığı gişede. Ben, o kadronun kurulmasının olanaksız olduğunu düşünüyorum. Kimleri alabilecek oraya?”

Ali Eyüboğlu, Kurtlar Vadisi’nin eski oyuncuları ile ekrana dönmesinin artık bu isimlerin yeni işlerinin olması nedeniyle mümkün görmüyor. Hem kadronun kurulmasının zorluğuna işaret eden Eyüboğlu, hem de kanalların bu kadar yüksek bir bütçeye ihtiyaç duyan diziyi taşıyamayacaklarını ileri sürüyor.

Kurulacak hiçbir kadronun Kurtlar Vadisi etkisi yaratamayacağını düşünen Ali Eyüboğlu, dizinin dijitalde yayınlanması durumunda da yine maliyetlerin öne çıkacağını, bir bölüm 3 milyondan aşağıya çıkmayacağını düşündüğünü belirtiyor.