Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kurtlar Vadisi’nin Deve Tuncay’ı Osman Wöber’in ölümü hayranlarını kahretti!

Kurtlar Vadisi’nin Deve Tuncay’ı Osman Wöber’in ölümü hayranlarını kahretti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisindeki Deve Tuncay isimli karakteri canlandıran Osman Wöber’in hayatını kaybettiği ortaya çıkınca, sosyal medyada büyük üzüntü yaşandı. Kalp krizi sonucunda henüz 62 yaşındayken hayatını kaybeden Osman Wöber bugüne kadar birçok rolde yer aldı.

Ancak ünlü oyuncuyu geniş kitleler tarafından popüler hale getiren karakter Kurtlar Vadisi dizisindeki Deve lakaplı Tuncay karakteri olmuştu. Ünlü oyuncu Zafer Algöz’ün sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıkan gerçek, oyuncunun hayranlarını da kahretti.

Zafer Algöz, twitter paylaşımında şöyle yazdı: “Sevgili arkadaşımız Osman Wober’ani bir kalp kriziyle veda etmiş diye haber geldi az önce. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun.”

Bu mesajın ardından da haber yayıldı ve twitter ortamında Deve Tuncay etiketi üzerinden binlerce paylaşım yapıldı. Ünlü oyuncunun ölüm haberi hayranlarını çok üzdü.

Kurtlar Vadisi'nin Deve Tuncay'ı Osman Wöber'in ölümü hayranlarını kahretti! 7

Kurtlar Vadisi dizisinin sahneleri paylaşılırken, oyuncu hakkında birçok yorum yazan sosyal medya kullanıcıları genç yaşında hayata gözlerini yuman oyuncuyu güzel sözlerle andı.

1960 yılında Ankara’da dünyaya gelen Osman Wöber, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümlerini bitirdi. Tiyatroya büyük emek veren oyuncu, ayrıca dizilerde ve sinema filmlerinde de birçok rolde yer aldı.