Ana sayfa Dizi Haberleri Necati Şaşmaz’ın sözleri sonrası Kurtlar Vadisi dizisinin akıbeti yeniden merak konusu oldu!

Necati Şaşmaz’ın sözleri sonrası Kurtlar Vadisi dizisinin akıbeti yeniden merak konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisi milyonların sevgisini kazanan bir proje oldu. Ardından Kurtlar Vadisi Pusu olarak devam ettirilen dizi sayesinde de Necati Şaşmaz çok geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Polat Alemdar karakteri de bu süreçte dizi dünyasının unutulmazları arasına yerleşti. Dizinin ilk yayınlandığı dönemde verilen siyasi mesajlar öne çıkartılıyordu. Sonrasında aksiyon öne çıkartılarak devam edildi. Ancak bir noktada hikaye bitince, ilgi de azalmıştı. Hala Kurtlar Vadisi’ne ilk dönemindeki haliyle ekranda görmek isteyenler çok ve bu izleyiciler de zaman zaman yapılan açıklamalar ile heyecanlanıyor.

Ünlü müzisyen Mazhar Alanson’un sunduğu TRT Müzik’te 2 ay kadar önce yayınlanan programda Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili herkesi heyecanlandıran ifadeler kullanmıştı.

Şaşmaz, “Yeni çekmiyorum şu anda. Hazırlık içindeyim, çalışıyorum. 397 bölüm kadar oynadım. Ömrümün neredeyse 20 yılı bununla geçti. Güzel, değerli bir işti. Çok yorucu” diye konuştu.

Diziye ara verilmesinden sonra izleyicilerin yeniden Kurtlar Vadisi’ni sorması ve zaman zaman da basında çıkan haberler ile heyecanın artması sonrasında Necati Şaşmaz da bu ilgiye karşılık vermek gerektiğini düşünüyor.

Şaşmaz, “Ama artık tekrar istenmeye başlandı. Neredesiniz, ne yapıyorsunuz, başlayın diyorlar. Nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz” diye konuştu.

Mazhar Alanson da birçok izleyicinin duygularını yansıtan “Hasretle bekliyoruz” ifadesini kullanarak kendisinin de diziyi takip ettiğini göstermiş oldu.

8 yıla yakın süredir Kurtlar Vadisi dizisinin başlamasını bekleyenleri umutlandıran bu sözler 2023 yılının Ocak ayını işaret ediyordu. Ancak Ocak ayında diziyle ilgili önemli bir gelişme yaşanmadı.

Hatta bazı iddialar dizinin Disney Plus’a satıldığı yönündeydi ama, bu bilgilerin de aslının olmadığı basına yansıdı.

Sonuç olarak, Necati Şaşmaz’ın açıklaması arşivde duruyor ve bu sözlerin üzerinden çok da zaman geçmedi. Kurtlar Vadisi’ni yeniden çekmek için çalışmakta olduğunu söyleyen Necati Şaşmaz, ne zaman harekete geçecek bilinmiyor ama, bugüne kadar benzer sözleri birkaç kez duyan dizinin hayranları temkinli bir bekleyiş içinde.