Ana sayfa Dizi Haberleri Dizinin kadrosu muhteşem, Oktay Kaynarca üçüncü kez fenomen olma yolunda ilerliyor!

Dizinin kadrosu muhteşem, Oktay Kaynarca üçüncü kez fenomen olma yolunda ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca, kariyeri içerisinde yer aldığı iki projedeki iki karakter ile fenomen haline geldi. İlk olarak Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakteri ile izleyicilerin gönlünü kazanan oyuncu, bu dizi sayesinden milyonların kalbimde hala yer alan bir isim.

Süleyman Çakır’ın dizideki ölüm tarihinin yıllardır anıldığı ve bu karakterin sözlerinin hala sosyal medyada yankılandığını herkes iyi biliyor. Oktay Kaynarca, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ise Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırdı. Ünlü oyuncu bu karakter ile de kısa sürede izleyicilerin gönlünü kazandı ve bu rol de yine fenomen karakterler arasına katıldı.

Türk dizi sektörüne şimdiye kadar iki fenomen karakter kazandıran Oktay Kaynarca, bir üçüncüsü için de yola çıktı. Oyuncu, hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni dizisi için sete çıktı. Çok başarılı bir oyuncu kadrosunu bizzat kendisi oluşturan Oktay Kaynarca, artık Cezayir karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin kadrosu muhteşem, Oktay Kaynarca üçüncü kez fenomen olma yolunda ilerliyor! 9

Hayranlarının dizinin yayınlanmaya başlayacağı Eylül ayını heyecanla beklediği bu dönemde Cezayir karakterinin de oyuncunun üçüncü fenomen karakteri olması beklentisi yüksek. Oktay Kaynarca yine etkili oyunculuk performansı ve güçlü bir hikaye ile izleyicileri mest etmeye geliyor.

Süleyman Çakır ve Hızır Çakırbeyli karakterlerinden sonra Cezayir karakterinin de fenomenler arasına katılması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Dizinin kadrosu muhteşem, Oktay Kaynarca üçüncü kez fenomen olma yolunda ilerliyor! 10

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu da hemen dikkatleri çekiyor. Onur Tan’ın hem yapım ortağı hem de yönetmen olarak yer aldığı projede yer alan isimler ve canlandıracakları karakterler şöyle:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)…

Uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıkan ekip kostümünden, mekanlara, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde titizlikle çalıştı.

Dizinin kadrosu muhteşem, Oktay Kaynarca üçüncü kez fenomen olma yolunda ilerliyor! 11

Aksiyon ve macera seven izleyici kitlesinin merakla beklediği dizide öne çıkan aile ilişkileri ve tutkulu aşklar da dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor.

Ekip, İstanbul çekimlerinin ardından hikayenin yurtdışında geçen bölümlerini çekmek için ipek yolunun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’ya gidecek.