Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV ve Fox TV atak yaptı! Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi büyük tehlike altında!

Show TV ve Fox TV atak yaptı! Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi büyük tehlike altında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde hikayeye yönelik eleştiriler devam ederken, Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen de ayrılan son isim olmuştu… Dizinin ikinci sezonu devam ediyor. Reytinglerde bir miktar düşüş yaşansa bile hala sadık izleyici kitlesinin büyük desteğini görüyoruz.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performansları ile taçlandırdığı Sadakatsiz dizisinde izleyiciler senaryonun gidişatından çok memnun olmasalar bile ekran başına geçmeyi sürdürüyor. Sadakatsiz dizisi için iki önemli tehlike üst üste geldi… Bu tehlikelerden birisi Show TV’nin geçen hafta yayına aldığı Oğlum dizisi oldu.. Etkileyici bir dram hikayesi bulunan diziyi en çok da kadın izleyiciler beğendi… Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Timur Acar gibi önemli oyuncular kadroda yer alıyor.

Show TV ve Fox TV atak yaptı! Kanal D'nin Sadakatsiz dizisi büyük tehlike altında! 8

Oğlum dizisinin hızlı bir yükseliş sürecine girme ihtimali çok yüksek. Bu da Sadakatsiz dizisini izleyen kadınları etkileyecektir ve bu yapımdan sıkılanlar Oğlum dizisine geçmeye başlayabilir.

Asıl daha büyük tehlike ise Kanunsuz Topraklar’ın final yapmasının ardından Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar’ı çarşamba akşamı yayınlama kararı alması oldu…

Çarşamba akşamları Kuruluş Osman dizisi zaten sadık izleyici kitlesi ve erkekleri kendisine çeken bir yapım konumunda. Erkek izleyicilerin de bu diziyi bırakması mümkün değil.

Ancak kadın izleyicilerin yoğun olduğu Sadakatsiz için artık 2 alternatif yapım ortaya çıktı. Oğlum dizisi psikolojik derinliği olan bir yapım. Son Nefesime Kadar da yine bir dram hikayesi ve Nurgül Yeşilçay başrolde bulunuyor.

Show TV ve Fox TV atak yaptı! Kanal D'nin Sadakatsiz dizisi büyük tehlike altında! 9

Son Nefesime Kadar dizisinde polisiye bir hikaye ve psikolojik sorunları olan 46 yaşındaki bir polis ile trajik olayların etkisi kadın dizi hayranlarını kendisine çekmesi için yeterli olacaktır.

Hem Oğlum hem de Son Nefesime Kadar isimli dizilerin gelmesi ile birlikte Sadakatsiz’in izleyici kaybı yaşaması gibi bir durum ortaya çıkabilir.

Çarşamba rekabetinde artık şartlar değişiyor ve Kuruluş Osman yerinde sağlam şekilde durabilir ama Sadakatsiz’in bunu sağlaması ne kadar mümkün olacak?

Kanal D’nin iddialı dizisi yurt dışında da büyük başarılar kazandı ve kazanmayı sürdürüyor. Sadakatsiz’in hikayesine yönelik atılacak adımlar, iki rakip dizi karşısında daha da güçlenmesini sağlayacaktır.