Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda dizisinin Sinem’i Hafsanur Sancaktutan karakteriyle merak uyandırdı!

Dünyayla Benim Aramda dizisinin Sinem’i Hafsanur Sancaktutan karakteriyle merak uyandırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aylardır beklenen dizi Dünyayla Benim Aramda’nın fragmanının yayınlanması ile birlikte heyecan da katlandı! Disney Plus’ın sosyal medya hesabından, dizinin ilk bölümünün 14 Eylül’de yayında olacağını duyurması heyecanı kat be kat artırdı.

Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger’in başrolde yer aldıkları dizide oyuncuların hayat verdikleri 4 karakterin, hikayede birbirleriyle bağlantılı hayatları şimdiden merak konusu!

Dizinin afişinin yayınlanmasının ardından dizide ‘Sinem’ karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan da karakterinin fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin Sinem'i Hafsanur Sancaktutan karakteriyle merak uyandırdı! 8

Dizide, Demet Özdemir ‘İlkin’ karakterine hayat verirken, Buğra Gülsoy sevgilisi ‘Tolga’yı, Hafsanur Sancaktutan ise İlkin’in arkadaşı ‘Sinem’i oynuyor. Metin Akdülger’in kimi oynadığı ise ayrıca merak konusu!

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturuyor.  Dizide Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı karakter de oldukça merak ediliyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin Sinem'i Hafsanur Sancaktutan karakteriyle merak uyandırdı! 9

Hafsanur Sancaktutan Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakterinin  sevdiği adam olan ‘Tolga’nın sevgisinden emin olmak için oynadığı oyuna, ikinci kadın karakter olarak dahil oluyor. Oyuncunun fotoğraflarından, dizide son derece dikkat çekici bir karaktere hayat vereceği anlaşılıyor.