Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’den dizileriyle ilgili üst üste yeni kararlar aldı!

Show TV’den dizileriyle ilgili üst üste yeni kararlar aldı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında İçimizden Biri dizisi için alınan final kararından sonra, Yalancı dizisinin de gün değiştirmesi dikkatleri çekti. Cuma akşamları yayınlanan Yalancı artık Salı akşamları izleyicilerle buluşacak. 2 Kasım salı günü Yalancı dizisinin 7. yeni bölümü izleyebileceksiniz. Dizinin performansı merakla bekleniyor.

Yalancı dizisinin yanı sıra Pazartesi akşamları yayınlanacağı duyurulan Üç Kuruş isimli dizinin yayın tarihi de netleşti. Show TV’de yapılan duyuruda dizinin 1 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’da ilk bölümü ile yayında olacağı duyuruldu.

Kanalın bir diğer önemli dizisi olan Aziz için ise Cuma akşamları belirlendi. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’i başrolde buluşturan Aziz dizisi 5 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Show TV üst üste aldığı dizi kararları ile dikkat çekiyor.

Yalancı dizisi reytinglerde düşük oranlar elde ediyor. Bu nedenle gerçekleştirilen gün değişikliği kararı etkili olacak mı, reytingler salı akşamları iyi gelir mi? İşte bu soru merak ediliyor. Yalancı dizisinin 7. yeni bölümünün sonuçları belirleyici olacak. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolündeki dizi için bu gün değişikliğinin son şans olabileceği de değerlendiriliyor.

Peki 7. yeni bölümde neler olacak?

Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı’nın yeni bölümünden heyecan dolu ikinci tanıtım yayınlandı. Mehmet Emir’i kaçıran Deniz, sorularıyla giderek onu köşeye sıkıştırmaya başlıyor. Aralarındaki gerilimin yükseldiği tanıtımda Mehmet Emir, intihar eden karısıyla ilgili şok bir itirafta bulunuyor. Eşinin ölmesini izlediğini söyleyen Mehmet Emir, açıklamalarıyla Deniz’i bir kez daha şaşkınlığa uğratıyor ve ne kadar tehlikeli biri olduğunu gözler önüne seriyor.

Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibi yazdı. Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosu şöyle: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.

“Yalancı” yeni bölümüyle 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!