Ana sayfa Dizi Haberleri Güçlü kadınlardan ilham alan Simay Barlas, Yabani dizisiyle kariyerini güçlendirdi!

Güçlü kadınlardan ilham alan Simay Barlas, Yabani dizisiyle kariyerini güçlendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yabani isimli dizinin kadın başrolü olarak öne çıkan Simay Barlas, Halit Özgür Sarı ile birlikte çok başarılı bir dizi çifti oldu. İki genç oyuncunun iyi bir enerji yayması da dizinin başarısına olumlu yansıyor.

Yabani dizisi sadece Türkiye’de değil, Türk dizilerinin izlendiği tüm coğrafyalarda dikkat çeken bir proje oldu. Sosyal medya ortamında farklı dillerde ve farklı kültürlerdeki izleyicilerin diziye gösterdikleri ilgiyi paylaşımlardan fark edebilirsiniz.

Simay Barlas için de Rüya karakterini canlandırdığı Yabani dizisi bir kariyer çıkışı olarak gözüküyor. 2015 yılında setlere adım atan oyuncu, Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizi ile dikkatleri çekmişti.

Ancak Simay Barlas isminin ilk önemli çıkış yaptığı proje Zalim İstanbul oldu. Berker Güven, Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan, Bahar Şahin ve Sera Kutlubey ile birlikte dizinin bir diğer genç ismi olarak Simay Barlas çok konuşulmuştu.

Bu dizinin ardından üst üste teklifler alan Simay Barlas, Bir Annenin Günahı, Aziz, Ömer dizilerinin ardından şimdi de Yabani projesinde izleyicilerle buluşuyor.

Aziz dizisindeki Efnan karakteri ile bir anda öne çıkmasının ardından şimdi de Yabani projesindeki performansı ile göz dolduran Simay Barlas, kariyerinde bir ilki de yaşıyor.

Güçlü kadınlardan ilham alan Simay Barlas, Yabani dizisiyle kariyerini güçlendirdi! 7

Yabani dizisi genç oyuncunun ilk başrol deneyimi olduğu için de büyük önem taşıyor. Şimdiye kadar yan rollerde izlediğimiz oyuncu artık başrole adını yazdırdı.

Gardrop Magazin dergisi için özel pozlar veren Simay Barlas, güçlü kadınlardan ilham aldığını söyledi.

Dergi editörleri tarafından zeki ve modern olarak tanımlanan oyuncu, ilham aldığı kadınlar için şöyle konuştu: “Kendini tanıyan, kendine iyi davranan, yanlışlarıyla doğrularıyla kendilerini kabul edip, barışık olan pes etmeyen savaşan her ne olursa olsun hayata gülücükler saçan ayakları yere sapasağlam basan güçlü kadınlar en başında da annem en büyük ilham kaynağım.”

Simay Barlas, güçlü kadınları ilham kaynağı olarak görüyor. Onun dizilerle elde ettiği popülerliğin yanı sıra, genç yaşında elde ettiği başarılar da birçok gence ilham kaynağı olabileceğini gösteriyor.

Yabani dizisinde Halit Özgür Sarı ile çok iyi bir partnerlik süreci de yürüten Simay Barlas için, bu projenin büyük bir kariyer çıkışı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.