Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın yeni imajı hayranlarını çok şaşırttı!

Nurgül Yeşilçay’ın yeni imajı hayranlarını çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçen sezon Kefaret isimli dizi ile ekranda yer aldı. Oyuncu yeni sezonda yine televizyon dizisinde başrolde yer alacak. Ayrıca Afra Saraçoğlu ile bir tiyatro oyunu için provalara başlayan ünlü oyuncu, Kim Bu Aile isimli sinema filminde de Cengiz Bozkurt ile başrolde yer aldı.

Oyuncunun saçlarını sarıya boyamasına neden olan film çekimleri çok konuşuldu. Nurgül Yeşilçay hem değişen imajıyla hem de biraz kilo almış haliyle önceki gün Fatih Altaylı’nın programında dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni imajı hayranlarını çok şaşırttı! 7

Oyuncunun hayranları son haline şaşırdıklarını belirten yorumlar yaptı. Ekşi Sözlük gibi tartışma sitelerine de konu olan Nurgül Yeşilçay’ın son haline yönelik olarak birçok yorum yapıldı. 1976 doğumlu oyuncu 45 yaşında ve hayranları biraz kilo vermesi durumunda eski formuna kavuşacağı değerlendirmeleri de yapıyor.

Nurgül Yeşilçay, mini dizi olarak adlandırılan Poz isimli oyun projesini de sahnede sergilemeye başladı.

Oyuncu ayrıca yeni bir dizi için de anlaşma yaptı. Henüz ismi belli olmayan dizinin Fox TV’de yayınlanması bekleniyor. Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay ikilisinin dizinin başrolünde yer alacağı ortaya çıktı.

Nurgül Yeşilçay hem tiyatro sahnesinde hem sinema setlerinde hem de dizilerde yer alarak yoğun bir dönem geçiriyor.