Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin çok iddialı başlayan dizisi final kararı ile şok etti!

Show TV’nin çok iddialı başlayan dizisi final kararı ile şok etti!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

Darısı Başımıza dizisi yaz ekranında Kocaman Ailem’den sonra kaybeden yapımlardan birisi oldu.

Kalbimin Sultanı dizisinin de final yolunda olduğu düşünülür ise yaz ekranında dizileri bir bir yayından kalkmaya başladığını söyleyebiliriz.

Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın başrolündeki Darısı Başımıza, büyük bir iddia ile yayına başlamış ama bir türlü istediği reytingi elde edememişti.

Show TV’den yapılan açıklamada dizinin 1 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelecek olan 5. bölümüyle birlikte final yapacağı duyuruldu.

Dizinin takipçileri final yapmanın şaşkınlığı içinde. Sosyal medyaya düşen yorumlarda dizi izleyicilerinin isyanını görebiliyoruz.

Final fragmanı da yayınlandı… İşte o fragman ve diğer detaylar:

“ÖYKÜ BANA HER ŞEYİ ANLATTI!”
Show TV’nin dizisi Darısı Başımıza’nın final bölümü tanıtımı yayınlandı. Ormanda korku dolu anlar yaşayan Öykü ve Ozan’ın yakınlaştığı, Rüya ve Merter’in telefondaki eğlenceli atışmasının dikkat çektiği tanıtımda Ozan ve Öykü’yü gören Cem onlardan köşe bucak kaçıyor. Cem ve Ozan karşı karşıya gelirken, Cem’in “Az önce Öykü ile konuştum, bana her şeyi anlattı!” sözleri merak uyandırıyor.
Darısı Başımıza’nın Çarşamba akşamı ekrana gelecek final bölümünde film setinin ilk günü Ağva’da olacaktır. Ozan Öykü’yle görüşmemek için gitmekten son anda vazgeçer. Cem ve Öykü Ağva’ya birlikte gitmeye hazırlanırlar ama aralarını bozmak için fırsat kollayan Canan ne yapıp edip buna engel olur. Öykü Ağva’ya Ozan’la gitmek zorunda kalır. Ozan Öykü’nün farklı yönlerini görür ve ondan iyice etkilenir. Bu arada Derya’nın da Cem’i bırakmaya niyeti yoktur onu görüşmeye zorlar. Bu görüşmede onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Show TV'nin çok iddialı başlayan dizisi final kararı ile şok etti! 10

DARISI BAŞIMIZA BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu Show TV’nin dizisi “Darısı Başımıza”nın başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.
Darısı Başımıza final bölümüyle 1 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de Show TV’de!