Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin heyecan dolu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için beklenti çok yüksek, hayal kırıklığı olmasın!

Show TV’nin heyecan dolu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için beklenti çok yüksek, hayal kırıklığı olmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haftalardır tanıtımları yapılan ve Gani Müjde’nin imzasını taşıyan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile tanışma günü geldi. 21 Temmuz perşembe akşamı saat 20.00’da ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin yaz dönemine damga vurması bekleniyor.

Ertan Saban’ın Sadi Payaslı karakteri ile fenomen olmasını bile sağlayabilecek bir yapım olabileceğini değerlendiren izleyiciler, şimdiden bi dizi için büyük bir beklenti oluşturdu. Devrim Özkan ile Özge Özberk de dizinin tecrübeli oyuncuları arasında yer alıyor. İki başarılı isim de hikayede çok etkili rollerde yer alacak.

Sadi Payaslı karakterinde Ertan Saban’ın kirli geçmişini bir kenara bırakıp, coğrafya öğretmeni olarak bir lisede yeni bir hayata başlamasının hikayesini izleyeceksiniz. “Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı da hayata yönelik olarak senarist Gani Müjde’nin fikrinin yansıması oldu.

Sadi Payaslı karakteri yer altı dünyasının bilinen bir ismi ve “Yedi Emin” olarak da saygı duyulan birisi. Ancak bu karakterin hayatını değiştirecek bir büyük olay yaşanacak.

Show TV'nin heyecan dolu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için beklenti çok yüksek, hayal kırıklığı olmasın! 8

Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur. İşte bu çabaları sayesinde de Sadi Payaslı ismi ile hayatına coğrafya öğretmeni olarak devam etmesi sağlanır.

Dizide Sadi Payaslı’yı kontrol edecek olan komiser Songül karakterinde Devrim Özkan’ı izleyeceksiniz. Sadi Payaslı’nın eski aşkı rolünde ise Özge Özberk diziye renk katacak.

Show TV'nin heyecan dolu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için beklenti çok yüksek, hayal kırıklığı olmasın! 9

Sadi ile Songül arasında tartışmalarla başlayan iletişimin bir aşka doğru yol alması bekleniyor. Tabii bu arada Sadi Payaslı’nın eski aşkıyla da aniden karşılaşması işleri çok değiştirecek.

Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin fragmanları da çok etkili oldu ve dizi hakkında ciddi ve yüksek bir beklenti ortaya çıktı. Bu beklentinin reytinglerdeki karşılığı da çok merak ediliyor. Ancak şimdiden dizinin sosyal medyada çok büyük bir etkileşim oluşturduğunu ve milyonlarca izleyiciyi de heyecanlandırdığını belirtebiliriz.