Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisinde Orijinal karakterine olan ilgi sosyal medyada giderek artıyor!

Duy Beni dizisinde Orijinal karakterine olan ilgi sosyal medyada giderek artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Duy Beni dizisi, genç oyuncuları dizi dünyasına kazandırma konusunda etkili yapımlardan birisi oldu.

Kardeşlerim isimli atv dizisinin 2 sezon boyunca çok ilgi çekmesinin ardından kanal yöneticileri çeşitli gençlik projeleri ile bu başarının bir benzerini yakalamak için adımlar atıyor. Bu dizilerden birisi de Duy Beni oldu. Berk Hakman ile Ege Kökenli’nin başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncuları arasında Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir gibi son dönemin öne çıkan isimleri var. Ayrıca henüz ismi pek duyulmamış oyuncular da Duy Beni dizisiyle öne çıkmaya başladı.

Bu genç oyunculardan birisi de İzzet Yüksek oldu. Orijinal isimli karakteri canlandıran oyuncunun adını bilmeyenler onu sosyal medyada Orijinal Bey olarak ifade ediyor. İzzet Yüksek’in isminden daha çok karakteri ile sosyal medyada yer alması da dikkat çekici. Birçok dizi hayranı için İzzet Yüksek’in adı ‘Orijinal Bey’ olarak akıllara yazılmış durumda.

Orijinal karakterinin dizideki gizemli hali de İzzet Yüksek’e sosyal medyada avantaj sağlamış durumda. Orijinal karakterinin gerçek adını kimse bilmiyor. Yani dizideki adı da ortada yok. O yüzden de Orijinal lakabı ile anılan birisi oldu.

Duy Beni dizisinde Orijinal karakterine olan ilgi sosyal medyada giderek artıyor! 7

Mahallenin en yakışıklısı olan Orijinal, çok zeki olmasına rağmen, eğitim hayatına devam edememiş gençlerden birisi. Mahallenin abisi olarak bilinen Halil’e hayranlık besleyen Orijinal, onun yanında ilginç fikirleri ile tanınıyor. İşte bu orijinal fikirler de dizide bu karakterin adının ‘Orijinal’ olarak kalmasını sağlıyor.

İzzet Yüksek, sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı ama isminden daha çok Orijinal Bey olarak tarif ediliyor ve bu lakabın da üzerine yapışmaya başladığını söyleyebiliriz.

Sosyal medya üzerinden çok sayıda yorum yapılan oyuncu için; “Orijinal beyimizde geldi” şeklindeki ifadeler de sıklıkla kullanılıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Orijinal karakterinin nasıl bir süreç yaşayacağı da çok merak ediliyor.