Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yüzünü güldüren Gelsin Hayat Bildiği Gibi yükselişini sürdürüyor!

Show TV’nin yüzünü güldüren Gelsin Hayat Bildiği Gibi yükselişini sürdürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin bu yaz yüzü Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile güldü. Yaz dizilerinin büyük bir çoğunluğu çok düşük reytinglerle savaşırken Gelsin Hayat Bildiği Gibi yükselişini sürdürüyor.

Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde çok düşük gelen reytingleri yükselişe geçti. İzleyiciler de kaliteli bir dizi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin hak ettiği yere ulaşmaya başladığını belirtiyor.

Dizinin dördüncü bölümünde reytingleri ortalama puana iyice yaklaştı. Bu duruma çok sevinen dizinin izleyicileri Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin önümüzdeki günlerde ortalamanın üstüne çıkacağından emin. Başrolünde Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın olduğu dizi tüm izleyicilerde birinci olurken AB ve ABC1’de de ikinci sırada yer aldı.

Show TV’nin yüzünü güldüren Gelsin Hayat Bildiği Gibi yükselişini sürdürüyor! 7

Bu durum da elbette Show TV’nin yüzünü güldürdü. Bu yaz tüm kanallar dizilerin çok düşük reyting puanı almasından muzdarip. Aralarında sadece birkaç dizi kayda değer reyting puanı elde etti. Gelsin Hayat Bildiği Gibi de bunlardan biri.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin en dikkat çekici oyuncusu ise başroldeki Ertan Saban oldu. Başarılı oyuncunun Sadi Payaslı karakterindeki muhteşem performansını izleyiciler diziden daha fazla öne çıkardı.

Dizinin genç oyuncularının başarılı performansları da çok konuşulmaya başlandı. Hikayesi ve oyunculuk performansları ile göz dolduran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin beşinci bölümünde yine heyecan yüksek olacak.