Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz Netflix için çekeceği yeni filmi Ayzek ile Bir Gece’nin hazırlıkları için tatilini kısa kesti!

Cem Yılmaz Netflix için çekeceği yeni filmi Ayzek ile Bir Gece’nin hazırlıkları için tatilini kısa kesti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Netflix için Erşan Kuneri dizisini çeken komedyen Cem Yılmaz, Netflix için çekeceği yeni filminin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yılmaz, “2 Arada filminin kahramanı Ayzek ile bir gece geçirmeye hazır mıyız?” paylaşımıyla yeni filmiyle ilgili ilk tüyoyu vermişti.

Ünlü komedyenin çekeceği film, Karakomik Filmler – 2 Arada’nın başrolü Ayzek’i konu edinecek. Cem Yılmaz’dan  filmiyle ilgili  yeni bir paylaşım daha geldi. Yılmaz, son instagram paylaşımında Ayzek ile Bir Gece ile ilgili  şu ifadeleri kullandı.

Cem Yılmaz Netflix için çekeceği yeni filmi Ayzek ile Bir Gece'nin hazırlıkları için tatilini kısa kesti! 7

“Çalışkan değilim ama tembel de sayılmam. 3 Aydır seninle uğraştım Ayzek. Çok az tatil yaptım beni mahcup edersen seni çok fena döverim. 2 days to go ✌???? DONOTDISTURB Ayzek İle Bir Gece @netflixturkiye.”

Cem Yılmaz filmiyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada; “Ayzek’in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten üç ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz” demiş ve yeni filmini Todd Phillips’in ‘Joker’ filminin devamını çekecek olmasına gönderme yaparak, “Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!” sözleriyle duyurmuştu.