Ana sayfa Sosyal Medya Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Selen Soyder üzücü haberi sosyal medyadan verdi!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Selen Soyder üzücü haberi sosyal medyadan verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2010 yılında Yer Gök Aşk isimli dizideki ‘Toprak’ karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, Lale Devre dizisinde de yine ‘Toprak’ olarak yer almış ve hafızalara kazınmıştı.

Aynı zamanda 2007’de Türkiye Güzeli seçilen Selen Soyder  2015 yılında iş insanı Oren Fransez ile evlendi. Uzun süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu evliliğini sonlandırdı.

Eşiyle ayrıldığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyuran oyuncu açıklamasında; “2015 yılında hayatlarımızı birleştirme kararı vererek evlenmiş olduğum Oren Frensez ile anlaşmalı olarak boşanmış olduğumu siz değerli kamuoyu ile paylaşmak istedim. Değerli kamuoyunun dikkatine sunulmak üzere… Saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Selen Soyder üzücü haberi sosyal medyadan verdi! 7

Uzun süredir haklarında çıkan ayrılık haberleri karşısında sessiz kalan ikiliden Selen Soyder’in açıklaması hayranlarını üzdü.

Yaklaşık 5 yıldır herhangi bir projede yer almayan Selen Soyder, Lale Devri’nin ardından, Reaksiyon ve sonrasında da Hangimiz Sevmedik isimli dizilerde rol aldı. Tiyatroda, Hangisi Karısı isimli oyunda yer alan Selen Soyder, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada; Yeni dizi teklifleri aldığını belirterek, “Projeler var, değerlendiriyorum. Özledim, düşünüyorum” şeklinde konuşmuştu. Selen Soyder yeniden dizi setlerine dönmek istediğini belirtmişti.