Ana sayfa Dizi Haberleri Şifanur Gül’ün omuzlarında başrol sorumluluğu var, Hayatımın Şansı dizisi bir şans bekliyor!

Şifanur Gül’ün omuzlarında başrol sorumluluğu var, Hayatımın Şansı dizisi bir şans bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Hayatımın Şansı dizisinde Yonca karakterinin yaşadığı büyük dramı izleyeceksiniz. Şifanur Gül, Yonca karakteri ile ilk kez bir televizyon dizisinde başrolde yer alıyor. Alican Yücesoy, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan gibi çok önemli oyuncuların bir araya geldiği Hayatımın Şansı dizisi, izleyicilerden bir şans görmeyi hak ediyor.

Bir annenin hayata tutunma çabası içinde kızı Sare’ye bakamaması ve ondan ayrılmak zorunda kaldığı bir sırada da aldığı teklif ile hayatının değişmesi dizinin hikayesini oluşturuyor. Yonca karakterinin dram dolu hayat hikayesinde Şifanur Gül, başrolde yer alarak kariyeri adına çok önemli bir sorumluluk üstlendi.

Netflix için çekilen ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Terzi isimli dizide de yine Şifanur Gül başrol kadın oyuncusu olmuştu. Dijital dizi Terzi’nin 2023 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Hayatımın Şansı isimli televizyon projesi ise 14 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

Şifanur Gül’ün canlandırdığı Yonca karakterinin hayatını değiştirecek teklif ile birlikte, yağmurdan kaçarken doluya tutulduğu bir hayatın kapılarını Hayatımın Şansı dizisi açacak. Gençlere hayat yolculuğunda büyük deneyim olması beklenen Hayatımın Şansı dizisine sosyal medyada da büyük bir ilgi olduğunu gözlemliyoruz.

Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisinin son iki bölümünü salı akşamlarına kaydırarak, çarşamba günleri için Hayatımın Şansı dizisini ekrana getirme kararı da dikkatleri çekti.