Ana sayfa Sosyal Medya Sıfırıncı Gün dizisi için imaj değiştiren Engin Öztürk, yayın tarihi müjdesi verdi!

Sıfırıncı Gün dizisi için imaj değiştiren Engin Öztürk, yayın tarihi müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Öztürk, yeni tv8 dizisi Sıfırıncı Gün ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Önceki iki projesinde de yine aynı kanaldaki yapımları tercih etmesi ile dikkat çeken oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir ve sonrasında da Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizilerde başrolde yer alarak tv8 ekranında 2 yıldır bulunuyor.

Sıfırıncı Gün dizisi ile yine aynı kanal için sete çıkan oyuncu, değişen imajıyla da ilgi gördü. Muhteşem Yüzyıl dizisi zamanında Şehzade Selim karakterini canlandırırken sakallarını uzatan oyuncu, aradan geçen 9 yılın ardından yine benzer bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Amerika’nın Miami kentinde başlayan dizinin hikayesi, Arnavutluk’a uzanacak ve oradan da İstanbul’a geçiş yapılacak. Dizinin ilk bölüm çekimlerinin tamamlandığını anlatan Engin Öztürk, içine sinen bir proje olduğuna vurgu yaptı.

Oyuncu, “Birinci bölüm bitmek üzere çok güzel oldu. Aralık sonu gibi herhalde yayına gireriz. Biz de bekliyoruz, güzel oldu” şeklinde konuştu.

Sıfırıncı Gün dizisinin Aralık ayının sonlarında izleyicilerle buluşabileceğini belirten ünlü oyuncu, böylelikle ilk kez yayın tarihi konusunda detay vermiş oldu.

Sıfırıncı Gün dizisinde Aybüke Pusat ile başrolü paylaşan Engin Öztürk, polis karakteri olan Özgür karakterini canlandırıyor. Hayranları da diziyi merakla bekliyor. Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu kadrosunda; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Damla Colbay, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel, Savaş Özdemir, Turgay Tanülkü, Çağla Irmak ve Esra Ruşan gibi çok etkili isimler bulunuyor.