Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin sevilen oyuncusunun bir başka dizide oynayacağı ortaya çıktı!

Kuzey Yıldızı dizisinin sevilen oyuncusunun bir başka dizide oynayacağı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri Ordu’da sürüyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları dizinin genç oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Yayınlandığı günden beri başarılı oyunculuklarıyla dizide Kuzey’in kızlarından birini oynayan genç oyuncunun bir başka diziyle anılması dikkatleri çekti.

İsmail Demirci’nin hayat verdiği Kuzey’in kızlarından Gökçe’yi oynayan Nilsu Berfin Aktaş, performansıyla büyük dikkat topluyordu. Bir süre önce de koronaya yakalanan genç oyuncu, karantinaya alınmış ve bir kaç bölüm dizide oynayamamıştı.

İyileşip yeniden diziye dönen genç oyuncu, yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden birisi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Nilsu Berfin Aktaş’ın ilk dizisi. 1998 Ankara doğumlu. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Aktaş, 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile ilk kez tanındı.

Nilsu Berfin Aktaş’ın, dijital platform Exxen için çekilecek olan Ölüm Zamanı dizisinde rol alacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizide usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile birlikte Mert Yazıcıoğlu, Ece Yaşar, İdris Nebi Taşkan ve Mert Ramazan Demir de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinin sevilen oyuncusunun bir başka dizide oynayacağı ortaya çıktı! 7

Senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı ve yönetmenliğini ise Yunus Ozan Korkut’un yaptığı dizide bir kampta yaşanan cinayet sonrasında gelişen sıradışı olayların anlatılacak.

Nilsu Berfin Aktaş’ın Ordu’daki çekimlerden nasıl fırsat bulup da yeni dizisinde oynayacağı bilinmiyor ancak genç oyuncuyu iki dizi arasında mekik dokuyacağı zorlu bir süreç bekliyor!